(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointivastaava
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Toimintamme laajentuessa, haemme nyt energistä ja tuloshakuista REKRYTOINTIVASTAAVAA myynnilliseen työhön vakituiseen työsuhteeseen nuorekkaaseen julkisen sektorin lääkärirekrytointitiimiimme myynti- ja rekrytointitehtävään Tampereen toimipisteeseemme.

Rekrytointivastaavan tehtävänkuvaan kuuluvat pääasiallisesti suorahakupainotteinen lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien rekrytointi ja sopimusneuvottelut, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät muut monipuoliset työtehtävät.

Haettavalla henkilöllä on erinomaiset suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot ja hän pärjää vaativissakin neuvottelutilanteissa lääkäreiden kanssa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Rekrytointivastaavalla on tuloksentekohalua, joka edellyttää useampia aktiivisia sopimusneuvotteluja samaan aikaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös itsenäistä työotetta ja kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Edellytämme hakijoilta näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä.

Hakijoilta edellytetään myös:
- Tehtävää tukevaa kaupallista koulutustaustaa, esim. tradenomi
- Vähintään vuoden kokemusta myyntitehtävistä
- Paineensietokykyä
- Tuloshakuista ja eteenpäin pyrkivää työskentelyotetta
- Normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa
- Mutkatonta suhtautumista puhelimella työskentelyyn

Työajat ovat pääsääntöisesti normaalit toimistotyöajat, jossa soittotyö painottuu iltapäiväaikaan. Joustava keskimääräinen viikkotyöaika on 38h/vko, mutta rekrytointivastaava osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka saattavat sijoittua normaalien työaikojen ulkopuolelle. Rekrytointivastaava työskentelee pääosan työajastaan Tampereen konttorillamme Finlaysonin alueella ja työ edellyttää myös vähäisissä määrin matkustamista Länsi-Suomen alueella.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä pohjapalkka ja tulospalkkio. Työt alkavat marraskuun aikana, joulukuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen 1.11.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta!

Tehtävästä voi kysyä lisää ma 20.10.2020 klo 13-14, 21.10. klo 14-15 ja 27.10. klo 14-15 välisenä aikana:
Palvelujohtaja Kasperi Rasilainen, puh. 050 3465 265