(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointivastaava, Tampere
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Yhtiömme on osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä sekä HPL:n auktorisoitu jäsen.

 

Onko sinulla tarvittavat eväät uudeksi Tampereen uudeksi vastuurekrytoijaksemme?

Haemme Tampereelle pysyvään työsuhteeseen kokenutta henkilöstöalan ammattilaista. Sinulla on taustalla korkeakoulututkinto esimerkiksi henkilöstöhallinnon, kauppatieteiden tai psykologian saralta. Olet ehtinyt työskennellä rekrytoinnin parissa jo usean vuoden ajan ja sinulla on selkeä näkemys siitä, kuinka rekrytointiprosessi kokonaisuudessaan toimii. Puhut sekä kirjoitat sujuvasti suomen lisäksi englantia ja onnistuupa venäjän kielenkin kanssa asiointi.

Vastuualueenasi ovat rakennus-, logistiikka- sekä teollisuusalojen rekrytoinnit. Työkaverinasi toimii Pirkanmaan aluevastaavamme, jonka kanssa teette läheistä yhteistyötä. Työpisteesi sijaitsee Tampereen ytimessä. Tarvittaessa tukenasi on koko muu organisaatiomme. Pääkonttorimme sijaitsee Espoon Tapiolassa.

Mitä rekrytoijat sitten Aallolla tekevät? Meillä pääset hyödyntämään monipuolisesti jo aiemmin kartuttamaasi ammattiosaamista. Rekrytoija vastaa Aallolla perinteisesti koko työsuhteen elinkaaresta aina työilmoitusten luomisesta työtodistusten laadintaan. Työhönoton konventiot ovat sinulle tuttuja ja tunnet ylläolevia toimialoja jo entuudestaan. Työ sisältää paljon viestintää niin työntekijöiden, kuin myös asiakkaiden suuntaan, joten ethän arkaile tarttua puhelimeen.

Työssä huolehdit olemassa olevista työntekijöistä esimerkiksi varustamisen osalta, että haastattelet jatkuvasti uusia potentiaalisia hakijoita. Oma auto katsotaan tästä syystä eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää omatoimisuutta ja halua olla mukana luomassa jotain uutta. Sinussa on sisäänrakennettu pieni yrittäjä, joka ei työtunteja laske vaan keskittää energiansa toiminnan kasvattamiseen ja yhdessä menestymiseen. Työaika on pääsääntöisesti aikavälillä 7.00-17.00 sisältäen liukumakäytännön, mutta tarvittaessa pystyt joustamaan, jotta saamme asiakaslupauksemme täytettyä. Työ on luonteeltaan nopeatempoista, joten omaat kovan paineensietokyvyn ja pystyt tekemään tarvittaessa ripeitä päätöksiä. Kovassakin vauhdissa muistat kuitenkin tehdä asiat huolellisesti ja laadukkaasti.

Mikäli yllä oleva kuvaus vastaa itseäsi ja sinulta löytyy näyttöjä rekrytointialalta laita meille rohkeasti hakemusta sisään. Paikka on vakituinen ja se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja työstä antaa soittoaikoina ti 15.1.2019 klo 12-14.00 sekä pe 18.1.2019 klo 12-14.00

 

Tom Knaster
Rekrytointipäällikkö
tom.knaster@aaltovoima.fi
050 443 0204

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.