(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiprojektin Projektipäällikkö
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Olemme Suomen johtava IT-alan rekrytointiyritys. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä oikeat työpaikat osaajille. Juuremme ovat Suomessa, mutta tähtäin meillä on vahvasti maailmalla. Meillä pääset osaksi voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöön, joka toimii kiinteänä osana Barona Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä.

Meillä on tällä hetkellä käynnissä iso projekti, jossa työskentelemme osana asiakkaan in-house -rekrytointia. Tarkoituksena on rekrytoida yli 100 IT-alan asiantuntijaa erilaisiin tehtäviin mm. ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan parissa. Koska tavoitteena on rekrytoida suuri määrä osaajia, jakautuu rekrytointi useampaan aliprojektiin.

Projektipäällikkönä pääset avainrooliin toimimaan useamman eri sidosryhmän kuten liiketoiminta, HR, markkinointi, tuotekehitys ja rekrytointi välillä. Pääset luomaan puitteita projektin käytännöille, ohjaamaan kokonaisuutta kohti tavoitteita sekä toiminaan projektin ohjausryhmässä. Työnkuvaasi kuuluu mm:

  • Ketterien menetelmien ja sprinttien soveltaminen rekrytointiin.

  • Yhteistyön ja viestinnän toimivuuden varmistaminen kaikkien sidosryhmien välillä.

  • Haasteiden ja esteiden taklaaminen sekä projektitiimien onnistumisen mahdollistaminen.

  • Muutosjohtaminen, jonka tavoitteena muodostaa rekrytointiprojektista saumaton prosessi alusta loppuun.

Mitä me odotamme ja tarjoamme?

Jotta pärjäät ja itse viihdyt tehtävässä, tulee sinulla olla vahva projektinhallinnallinen osaaminen sekä halu viedä asioita eteenpäin nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Kovimmista talenteista IT-alalla käydään jatkuvaa kamppailua joten onnistunut rekrytointi vaatii saumatonta yhteispeliä sekä asiakkaan, in-house tiimin että toimittajan välillä. Työskentelet toimittajan projektipäällikkönä, joka mahdollistaa tiimien sujuvan työskentelyn ja poistaa rekrytoinnin onnistumisen esteitä. Tartut haasteisiin ja tarvittaessa eskaloit niitä oikeissa foorumeissa ratkaisukeskeisesti.

Saat vahvan tuen tekemiseen ja uuden oppimiseen kokeneelta Barona IT:n tiimiltä. Monipuolisen työnkuvan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuudet voimakkaasti kasvavassa yritysyhteisössä.

Etsimme henkilöä joka:

  • On aikaisemminkin työskennellyt projektihallinnallisissa tehtävissä ja jolla on vahvat näytöt aiheesta.

  • Tuntee ketterät menetelmät ja kykenee soveltamaan niitä liiketoimintalähtöiseen talent acquisition -projektiin.

  • Viihtyy tavoitehakuisessa ja ongelmanratkaisukykyä vaativassa työssä, jossa tilanteet muuttuvat nopeasti ja yksikään päivä ei ole samanlainen.

  • Viihtyy itsenäisessä roolissa mutta arvostaa myös tiimityöskentelyä.

  • Työskentelee sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Eduksi katsomme lisäksi:

  • Aikaisemman rekrytointikokemuksen.

Lisätietoja toiminnastamme, kulttuuristamme ja tulevasta roolistasi antavat mielellään tulevat kollegasi:

4-12.7.2019 Sini Nguyen (sini.nguyen@barona.fi, 0504301401)

15-31.7.2019 Johanna Lintunen (johanna.lintunen@barona.fi, 050 591 9340)