(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2020

Haemme nyt vironkielistä

REKRYTOINTIKOORDINAATTORIA

myynti- ja rekrytointitehtävään osaksi Mehiläisen voimakkaassa kasvussa olevaa julkisen terveyspalveluiden toimintaa.

Rekrytointikoordinaattorin tehtävänkuvaan kuuluvat virolaisten lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien, hammaslääkäreiden sekä sairaanhoitajien hallinnolliset lupa-, ja asuntoasiat Suomessa, suorahakupainotteinen rekrytointi- ja sopimusneuvottelut, rekrytointimarkkinointitehtävät sekä oman palvelutuotannon tukemiseen liittyvät muut monipuoliset työtehtävät.

Valittava henkilö liittyy osaksi Mehiläisen Baltian tiimiä ja työpiste sijaitsee Helsingissä. Työ alue on Suomi ja työ vaatii tarvittaessa jonkin verran matkustamista,

Haettavalla henkilöllä on hyvät suulliset ja kirjalliset kommunikointitaidot niin Suomeksi kuin Viroksi. Hän pärjää hyvin neuvottelutilanteissa niin puhelimessa kuin kasvotusten. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta sekä kykyä pitää langat käsissä kiireen keskellä. Emme edellytä hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta toivomme jonkin verran kokemusta ja näyttöä myyntityöstä ja/tai tuloksellisesta asiakaspalvelutyöstä.

Työajat ovat pääsääntöisesti toimistotyöajat iltapäiväpainotuksella, mutta esimerkiksi lääkäreiden sekä lääketieteen kandidaattien tapaamiset voivat tarvittaessa ajoittua myös alkuiltaan tai viikonloppuun. Henkilö osallistuu myös rekrytointi- ja markkinointitilaisuuksiin, jotka myös saattavat sijoittua toimistotyöaikojen ulkopuolelle.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla.

Tehtävään valitulle on tarjolla kiinteä kuukausipalkka, tulospalkkio, matkapuhelin- ja tietokone-etu sekä muita esimerkiksi terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä etuja. Tehtävä on vakituinen.
Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä.

Kysy rohkeasti lisää!

Aluejohtaja Karo Vainionpää
karo.vainionpaa@mehilainen.fi tai 045 879 2292 (tiedustelut ti-to klo. 09-11 välillä)