(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori
Oulun yliopisto/University of Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Oulun yliopiston henkilöstöpalvelut on rautaisten HR-osaajien tiimi, joka muodostuu keskitetyistä tukipalveluista ja kuudesta lähipalvelutiimistä. Meillä tehdään töitä hyvällä sykkeellä ja hymy huulilla – ja ennen kaikkea arktisella asenteella! Nyt etsimme kasvavaan tiimiimme

REKRYTOINTIKOORDINAATTORIA

vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen. Toimit tiedekuntien ja yksiköiden rekrytointitoiminnan tukena ja sujuvoitat panoksellasi prosessien tuloksekasta läpivientiä. Työpäiväsi koostuvat rekrytointiprosessien koordinoinnista henkilöstöpäälliköiden, esimiesten ja valmisteluryhmien kanssa, työpaikkailmoitusten laatimisesta, rekrytointijärjestelmän käytöstä, hakijaviestinnästä sekä rekrytointimateriaalien valmistelusta. Sparraat myös rekrytoivia tiimejä hyvissä haastattelu- ja arviointikäytännöissä ja osallistut haastatteluihin ja valmisteluryhmien toimintaan tarvittaessa.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitset aiempaa kokemusta rekrytointitoiminnasta, modernien rekrytointikäytäntöjen tuntemusta ja organisointikykyä. Olet taitava viestijä, joka rakentaa pitkäjänteisesti positiivista hakijakokemusta ja työnantajamielikuvaa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Osaat tehdä useiden toimijoiden kanssa yhteistyötä prosesseissa, joissa etenemisen rinnalla painotetaan korkeaa laatua, avoimuutta ja läpinäkyvyyttä. Korkeakoulutoiminnan tai kansainvälisen rekrytoinnin tuntemus katsotaan sinulle eduksi.

Meillä työskennellessäsi saat tueksesi kannustavan ja ammattitaitoisen huipputiimin sekä erinomaiset mahdollisuudet kehittää ammatillista osaamistasi. Pääset myös vaikuttamaan koko yliopiston rekrytointitoiminnan kehittämiseen. Joustavat työajat ja mahdollisuus etätyöhön sekä yksityissektoria pidemmät lomat kuuluvat pakettiin.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuustasoille 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 9.2.2020.

Työt alkavat 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöasiantuntija Heidi Huttunen puhelimitse pe 31.1.2020 klo 13.00-15.00 puh: 029 448 4060, tai sähköpostitse heidi.huttunen (at) oulu.fi (20.1. jälkeen).