(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

RTK-Henkilöstöpalvelu Oy on vahvassa kasvussa oleva suomalaisomisteinen henkilöstöpalvelualan yritys. Olemme osa Contineo-konsernia. Konsernin liikevaihto on n. 140 milj. euroa ja sen palveluksessa on yli 3800 työntekijää.

Me RTK-Henkilöstöpalvelulaiset pidämme todella paljon työnhakijoillemme innostamisesta uusien työurien alkujen ja uralla kehittymisen muodossa. Tänäkin vuonna jo reilulle tuhannelle osaajalle. Toki hurjalti innostusta meille tuottaa myös asiakasyrityksiemme tuottavuuden mahdollisuuksien lisääminen, löytäessämme yhdessä juuri ne osaamiseltaan sopivimmat tekijät oikeisiin rooleihin.

Tuotamme RTK-Henkilöstöpalvelussa yhdeksässä toimipisteessämme noin 300 yritysasiakkaillemme ytimekkäimpiä palveluja henkilöstöhankintaan liittyen erittäin laajalla toimialaspektrillä ympäri Suomea. Palvelumallimme pitää sisällään niin henkilöstövuokrauksen, joustavat rekrytoinnit ratkaisut, henkilöarvioinnit mittaamaan nykyisten ja uusien osaajien soveltuvuutta sekä uusien työntekijöiden kouluttamisen RekryKoulutuksien muodossa.

Olemme asiakkaillemme helppo ja mutkaton yhteistyökumppani ja tapamme tehdä rekrytointeja inhimillisellä ja ihmistuntemukseen perustuvalla tavalla ihmiseltä ihmiselle on nähty toimivana ratkaisuna alati digitalisoituvassa ajassa.

 

Oletko timanttisilla vuorovaikutustaidoilla varustettu, sosiaalinen tekijä, joka taitaa suomen- ja englanninkielen lisäksi Puolaa? Viihdyt tämän lisäksi monikansallisessa yhteisössä kuin kala vedessä ja olet joustava työaikojen suhteen? Hienoa - saatat olla juuri etsimämme tyyppi!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme motivoitunutta ja matkustusvalmiudella varustettua REKRYTOINTIKOORDINAATTORIA kansainvälisen rekrytoinnin pariin!

Valittu henkilö tulee työskentelemään osana kansainvälisen rekrytoinnin tiimiä ja pääsee omalta osaltaan varmistamaan osaavan työvoiman saamisen Suomen työmarkkinoille alati muuttuvassa ympäristössä. Tehtävät pitävät sisällään mm. rekrytoinnin eri työvaiheita, päivittäisiä toimistotöitä sekä kansainväliseen rekrytointiin liittyvien lupahakemusten käsittelyä ja käytännön järjestelyjä. Pääasiallinen työnsuorittamispaikka on Vantaan toimistollamme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä IT-taitoja (eritoten Excel-velhous luetan hakijan eduksi), joustavuutta työaikojen suhteen sekä matkustusvalmiutta: tässä positiossa työmatkat saattavat suuntautua myös kotimaan rajojen ulkopuolelle! Suomen, englannin- ja puolankielen taito on edellytys ja muiden kielien taitaminen on suuri plussa.

Aiempi kokemus rekrytointityöstä tai kv-rekrytoinnista ei ole edellytys, mutta luetaan hakijan eduksi – valittu henkilö saa kattavan perehdytyksen tehtäviin.

Työsopimus on vakituinen ja työt alkavat 1.2.2020. Säännöllinen työaika 37,5h/viikko, palkkaus sopimus/Henkilöstöpalvelualan TES.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Puhelintiedusteluihin vastaa keskiviikkona 8.1.2020 klo 10.00 - 14.00 kansainvälisen rekrytoinnin johtaja Ari Eskola (044 412 4040 / ari.eskola@rtkhenkilostopalvelu.fi ).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu