(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Olemme Suomen johtava IT-alan rekrytointiyritys. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä oikeat työpaikat osaajille. Juuremme ovat Suomessa, mutta tähtäin meillä on vahvasti maailmalla. Meillä pääset osaksi voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöön, joka toimii kiinteänä osana Barona Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä.

Meillä on tällä hetkellä käynnissä iso projekti, jossa työskentelemme osana asiakkaan in-house -rekrytointia. Tarkoituksena on rekrytoida yli 100 IT-alan asiantuntijaa erilaisiin tehtäviin mm. ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan parissa. Koska tavoitteena on rekrytoida suuri määrä osaajia, jakautuu rekrytointi useampaan alaprojektiin. Rekrytointikoordinaattorina työskentelet projektipäällikön apuna ja tuet projektin rekrytointiasiantuntijoiden työtä. Työssäsi vastaat projektin etenemistä koskevan raportoinnin ajantasaisuudesta, varmistat omalta osaltasi siitä, että rekrytoinnit etenevät sujuvasti huolehtien mm. haastattelujen käytännön järjestelyistä ja viestit laadukkaasti niin hakijoiden kuin asiakkaankin kanssa.

Mitä me odotamme ja tarjoamme?

Jotta pärjäät ja itse viihdyt tehtävässä, tulee sinulla olla vahvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä kyky työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Olet rauhallinen ja järjestelmällinen kiireenkin keskellä ja pystyt priorisoimaan tekemistäsi. Kovimmista talenteista IT-alalla käydään jatkuvaa kamppailua, joten onnistunut rekrytointi vaatii saumatonta yhteispeliä sekä asiakkaan, in-house tiimin, että toimittajan välillä. Projektikoordinaattorina varmistat omalla aktiivisella palveluasenteellasi, että pääsemme tavoitteeseemme.

Saat vahvan tuen tekemiseen ja uuden oppimiseen kokeneelta Barona IT:n tiimiltä. Monipuolisen työnkuvan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuudet voimakkaasti kasvavassa yritysyhteisössä.

Etsimme henkilöä, joka:

• syttyy asiakaspalvelusta ja siitä, että pääsee ratkomaan monipuolisia isompia ja pienempiä käytännön haasteita

• pystyy viestimään laadukkaasti ja selkeästi nopeatempoisissakin tilanteissa

• työskentelee järjestelmällisesti ja huolellisesti paineenkin alla

• on valmis käärimään hihansa sekä saamaan asiat tapahtumaan nopeatempoisessa ympäristössä

• työskentelee sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Lisätietoja toiminnastamme, kulttuuristamme ja tulevasta roolistasi antavat mielellään tulevat kollegasi:

4-12.7.2019 Sini Nguyen (sini.nguyen@barona.fi, 050 430 1401)

15-31.7.2019 Johanna Lintunen (johanna.lintunen@barona.fi, 050 591 9340)