(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Etsimme nyt

REKRYTOINTIKOORDINAATTORIA

lääkärirekrytointitiimiin

Olet osana Mehiläinen Terveyspalvelut -lääkärirekrytointitiimiä. Työtehtävänäsi on kontaktoida ja rekrytoida lääkäreitä Mehiläisen päivystyspisteisiin ja päivätöihin, sekä päivystysvuorojen työvuorosuunnittelu. Toimit itsenäisesti nimettyjen lääkäreiden yhteyshenkilönä ja vastaat osittain myös lääkäreiden työsuhdeasioista. Sisällöltään työ on myyntiä, rekrytointia, markkinointia ja HR-asioita, joista suurin osa tapahtuu puhelimitse.
Työpiste sijaitsee Helsingissä.

Työ on nopeatempoista ja vaati paineensietokykyä. Haemme ahkeraa, reippaan asenteen omaavaa ja itsenäiseen työhön kykenevää työntekijää, jolla on halu tehdä tulosta. Kokoaikainen päivätyö, joka tilanteen mukaan on myös iltapainoitteista esimerkiksi 10-18. Lisäksi satunnaisesti päivystysvuoroja, jotka eivät vaadi fyysistä presenssiä, mutta saattaa edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta myynti- ja/tai rekrytointityöstä sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Koulutusvaatimus: Työhön soveltuva koulutus
Muut vaatimukset: Edellytetään aikaisempaa kokemusta myynti- ja/tai rekrytointityöstä.
Työsuhteen luonne: Toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus sopimuksen mukaan

Lähetä hakemuksesi 10.7.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa resurssipäällikkö Lauri Soini, puh 040 548 5740 tai lauri.soini@mehilainen.fi
ma- pe 9-17 välillä alkaen 24.5.2019. Siihen asti Josef Fakeh 0503684788.