(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.3.2019

Etsimme nyt

REKRYTOINTIKOORDINAATTORIA

lääkärirekrytointitiimiin

Olet osana Mehiläisen lääkärirekrytointitiimiä. Työtehtävänäsi on kontaktoida ja rekrytoida lääkäreitä Mehiläisen päivystyspisteisiin ja päivätöihin, sekä päivystysvuorojen työvuorosuunnittelu ja työvuorojen täyttäminen. Toimit itsenäisesti nimettyjen lääkäreiden yhteyshenkilönä ja vastaat osittain myös lääkäreiden työsuhdeasioista. Sisällöltään työ on myyntiä, rekrytointia, markkinointia ja HR-asioita, joista suurin osa tapahtuu puhelimitse. Merkittävä osa työnkuvaa on puhelimitse tapahtuva kylmäkontaktoiminen.

Työpiste sijaitsee Oulussa mutta työ vaatii jonkin verran matkustamista muille lähialueen paikkakunnille.

Työ on nopeatempoista ja vaati paineensietokykyä. Haemme ahkeraa, reippaan asenteen omaavaa ja itsenäiseen työhön kykenevää työntekijää, jolla on halu tehdä tulosta. Kokoaikainen päivätyö, joka tilanteen mukaan on myös iltapainoitteista esimerkiksi 10-18. Lisäksi työ pitää sisällään varallaolovuoroja, jotka edellyttävät työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta myynti- ja/tai rekrytointityöstä sekä työhön soveltuvaa (myyntialan) koulutusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Koulutusvaatimus: Työhön soveltuva koulutus
Muut vaatimukset: Edellytetään aikaisempaa kokemusta myynti- ja/tai rekrytointityöstä.
Työsuhteen luonne: Toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus sopimuksen mukaan

Lähetä hakemuksesi 31.3.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Niina Koskinen p. 050-543 8100 niina.koskinen@mehilainen.fi
ke 20.3. klo 13-15, to 21.3. klo 10-11 ja to 28.3. klo 13-14.