(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori
Mehiläinen Terveyspalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

Haemme nyt

REKRYTOINTIKOORDINAATTORIA LÄÄKÄRIREKRYTOINTITIIMIIN

Olet osana Mehiläisen Julkiset terveyspalvelut tiimiä. Työtehtävänäsi on ensisijaisesti kontaktoida ja rekrytoida lääkäreitä Länsi-Suomen alueen päivystyspisteisiin ja päivätöihin sekä päivystysvuorojen työvuorosuunnittelu.
Toimit itsenäisesti nimettyjen lääkäreiden yhteyshenkilönä ja vastaat osittain myös lääkäreiden työsuhdeasioista. Sisällöltään työ on myyntiä, rekrytointia, markkinointia ja HR-asioita, joista suurin osa tapahtuu puhelimitse.
Työpiste sijaitsee Tampereella, mutta työ vaatii jonkin verran matkustamista muille lähialueen paikkakunnille.

Työ on nopeatempoista ja vaati paineensietokykyä. Haemme ahkeraa, reippaan asenteen omaavaa ja itsenäiseen työhön kykenevää työntekijää, jolla on halu tehdä tulosta. Kokoaikainen päivätyö, joka tilanteen mukaan on myös iltapainoitteista esimerkiksi 10-18. Lisäksi noin kerran kuukaudessa viikon varallaolovuoro, joka edellyttää työskentelyä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta myynti- ja/tai rekrytointityöstä sekä työhön soveltuvaa koulutusta. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian ja on toistaiseksi voimassa oleva.

Koulutusvaatimus: Työhön soveltuva koulutus
Muut vaatimukset: Edellytetään aikaisempaa kokemusta myynti- ja/tai rekrytointityöstä.
Työsuhteen luonne: Toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus sopimuksen mukaan

Lähetä hakemuksesi 30.06.2018 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Työpaikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tervetuloa joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Johtava lääkäri Atte Pasanen p. 050 5243 230 atte.pasanen@mehilainen.fi