(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori
Barona HR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Oletko juuri opintosi päättänyt tai HR:stä hieman kokemusta hankkinut innokas tekijä?

Haemme rekrytointikoordinaattoria HR-palveluratkaisut-yksikköömme vakituiseen työsuhteeseen Helsingin toimipisteellemme.

Olet ulkoistusasiakkaamme rekrytointitiimin jäsen, ja tuet tiimiä rekrytointipalvelun operatiivisissa asioissa. Päätyötehtäviäsi ovat työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen, rekrytointimarkkinointi, esimies- ja ehdokasviestintä, videohaastattelujen hallinnointi, suosittelusoitot, kesärekrytointiprosessissa avustaminen sekä muut rekrytoinnin avustavat tehtävät.

Olennaista on asenteesi sekä kiinnostuksesi rekrytointialaa kohtaan. Työ on nopeatahtista ja edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointikykyä, sosiaalisia taitoja, halua oppia uutta sekä motivaatiota myös rutiiniluonteisia tehtäviä kohtaan. Toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan Suomen suurimmassa rekrytointipalvelualan yrityksessä, mukavassa ja nuorekkaassa tiimissä, joka opastaa ja auttaa työtehtävien omaksumisessa. Uskomme yhdessä tekemiseen ja työkavereiden tukemiseen sekä tsemppaamiseen. Tehtävästä on hyvät kasvumahdollisuudet erilaisiin rooleihin yhteisömme sisällä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Nina Mäkelä, Recruitment Service Consultant: nina.makela@barona.fi & 040 0760 226

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.3.2018 mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana. Toivomme saavamme sinut osaksi tiimiämme mahdollisimman pian.