(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori, vuorotteluvapaan sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Rekrytointikoordinaattori, vuorotteluvapaan sijaisuus

Työavain 1-27-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.03.2019 (päättyy 31.08.2019)
Hakuaika päättyy 18.02.2019 kello 15:45
Rekrytointipalvelut , Kamreerintie 5 02770 Espoo
Konsernihallinto, Henkilöstö/Henkilöstöpalvelut
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme Espoon keskitettyyn rekrytointipalveluun innostunutta rekrytointikoordinaattoria vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Sijaisuus kestää noin kuusi kuukautta. Voit olla mm. vastavalmistunut. Määräaikaisuus alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointikoordinaattorin tehtäviin kuuluvat mm. esimiesten ja hakijoiden tuki, hakijatiedottaminen, kelpoisuuksien määrittäminen sekä tapahtumiin osallistuminen. Tehtäviin kuulu myös rekrytointiprosessin haastatteluun kutsumissoitot, sähköisen ajanvarauksen hallinnointi, monikanavainen asiakaspalvelu (chat, sähköposti, puhelin), neuvominen eRekry-järjestelmän käyttämisessä sekä muut hallinnolliseen rekrytointiin liittyvät tehtävät. Pääset osallistumaan myös aktiivisesti kehittämishankkeisiimme. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Olemme esimiehiemme tukena kaupungin noin n. 3000:ssa rekrytoinnissa ja vastaanotamme n. 50 000 hakemusta vuodessa. Käymme vuosittain noin 25:ssä messu- tai oppilaitostapahtumassa. Hoidamme myös kaupunkitasoisen rekrytointimarkkinoinnin, uudelleensijoittelua, kesätyöprosessin, oppisopimuskoulutuksen sekä järjestämme esimiehille rekrytointi- ja haastattelukoulutusta.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulu tai ammattitutkinto Lisäksi valittavan henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselta vaadittavat edellytykset vuorotteluvapaalain mukaisesti. Vuorotteluvapaan sijaiseksi palkattavan täytyy olla työttömänä yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää ennen sijaisuutta. Työttömyyden kesto lasketaan vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden ajalta. Työttömyysehto ei koske alle 30-vuotiaita työttömiä työnhakijoita, joiden ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Yhden päivän työttömyys riittää myös, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Vuorotteluvapaan sijaisuutta hakevan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon.

Tehtävässä edellytetään englannin kielen taitoa. Lisäksi edellytämme asiakakaspalveluhenkisyyttä, sillä meille asiakas on aina ykkönen.

Arvostamme ruotsinkielen taitoa, joustavuutta, kehittämisotetta, tiimihenkisyyttä ja erittäin hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi arvostamme paineensietokykyä, erityisesti kykyä työskennellä paineen alla laadukkasti ja nopeasti. Tarvitset tehtävässä myös hyviä tietoteknisiä taitoja. Jos olet iloinen, reipas ja luot ympärillesi hyvää henkeä - olet etsimämme työkaveri!


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2531,25€/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,45Lisätietoja tehtävästä
Rekrytointipäällikkö Noora Lindberg
p. 046 8773404