(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori tuotantoon
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Onko sinulla intohimo ihmisiä kohtaan ja kykenet hallitsemaan montaa asiaa samanaikaisesti? Etsimme asiakkaallemme Helsingin Vallilaan rekrytointikoordinaattoria tukemaan tuotannon työnjohtajia vuokratyövoiman hallinnoimisessa.

Työtehtäviisi kuuluu monenlaisia resursointiin liittyviä tehtäviä, mm.:
- Työntekijätiedon hallinnoiminen eri IT -järjestelmissä
- Yhteydenpito kandidaattien kanssa ennen työsuhteen alkua
- Vuokratyöntekijöiden ohjeistaminen yrityksen sääntöihin ja toimintatapoihin
- Perehdytyksessä avustaminen
- Varmistaminen, että vuokratyöntekijöillä on saatavilla tarvittavat työkalut ja että he suorittavat vaadittavat yrityksen sisäiset koulutukset
- Vuokratyöntekijöiden sopimusten kestoista huolehtiminen

Tehtävässä olet tiiviissä yhteystyössä sekä tuotannon työnjohtajien että henkilöstöpalvelukumppanin kanssa.

Toivomme sinulta ymmärrystä henkilöstön resursoinnista sekä oma-aloitteista ja positiivista työotetta. Onnistut tehtävässä, jos sinulta löytyy vahvat ajanhallinta- ja organisointitaidot ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Lisäksi kykenet pitämään montaa lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja priorisoimaan tehokkaasti ja kärsivällisesti. Kokemus rekrytointitehtävistä katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä kykyä työskennellä MS Office-ohjelmien, erityisesti Excelin, kanssa vaivattomasti.

Työsuhde on määräaikainen aluksi joulukuun loppuun asti ja työ alkaa 28.9.2020. Työtä on tarjolla 20-37,5 h/viikko. Työsopimus tehdään valitun henkilön ja Adeccon välille. Valitulle henkilölle suoritetaan huumausainetesti.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on keskiviikkona 21.9.2020. Jätä hakemuksesi Adeccon nettisivuilla, liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti videohaastattelutyökalun avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Mari Haapala sähköpostitse mari.haapala@adecco.fi.