(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori tuotantoon, GE Healthcare
GE Healthcare

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2020

GE Healthcare, a leading global health technology provider, has a strong presence in Helsinki. We have a center of excellence for manufacturing healthcare equipment from where the products from Helsinki are shipped to customers across the world every day, where they help support lives in the moments that matter.

Onko sinulla intohimo ihmisiä kohtaan ja kykenet hallitsemaan montaa asiaa samanaikaisesti? Etsimme asiakkaallemme GE Healthcarelle Helsingin Vallilan toimipisteelle rekrytointikoordinaattoria tukemaan tuotannon työnjohtajia vuokratyövoiman hallinnoimisessa.

Työtehtäviisi kuuluu monenlaisia resursointiin liittyviä tehtäviä, mm.:
- Työntekijätiedon hallinnoiminen eri IT -järjestelmissä
- Yhteydenpito kandidaattien kanssa ennen työsuhteen alkua
- Vuokratyöntekijöiden ohjeistaminen yrityksen sääntöihin ja toimintatapoihin
- Perehdytyksessä avustaminen
- Varmistaminen, että vuokratyöntekijöillä on saatavilla tarvittavat työkalut ja että he suorittavat vaadittavat yrityksen sisäiset koulutukset
- Vuokratyöntekijöiden sopimusten kestoista huolehtiminen

Tehtävässä olet tiiviissä yhteystyössä sekä tuotannon työnjohtajien että henkilöstöpalvelukumppanin kanssa.

Toivomme sinulta ymmärrystä henkilöstön resursoinnista sekä oma-aloitteista ja positiivista työotetta. Onnistut tehtävässä, jos sinulta löytyy vahvat ajanhallinta- ja organisointitaidot ja kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Lisäksi kykenet pitämään montaa lankaa käsissäsi samanaikaisesti ja priorisoimaan tehokkaasti ja kärsivällisesti. Kokemus rekrytointitehtävistä katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä kykyä työskennellä MS Office-ohjelmien, erityisesti Excelin, kanssa vaivattomasti.

Työsuhde on määräaikainen aluksi kesäkuun loppuun asti ja työ alkaa mahdollisimman pian. Työtä on tarjolla 20-37,5 h/viikko. Koska tuotanto tekee töitä kahdessa vuorossa, myös rekrytointikoordinaattorilta edellytetään mahdollisuutta päivä- ja iltatyöskentelyyn säännöllisesti vaihtuvan aikataulun mukaisesti. Työsopimus tehdään valitun henkilön ja Adeccon välille. Valitulle henkilölle suoritetaan huumausainetesti.

Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Viimeinen hakupäivä on keskiviikkona 1.4.2020. Jätä hakemuksesi Adeccon nettisivuilla, liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Haastattelut suoritetaan ensisijaisesti videohaastattelutyökalun avulla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen (ma 30.3. ja ti 31.3. klo 12-16, ke 1.4. klo 9-16) puhelimitse +358 40 540 8185 tai sähköpostitse laura.rantanen@adecco.fi.