(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori, Tampere/Helsinki
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
ManpowerGroup Solutions on ulkoistettuihin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Rekrytoinnin ja HR-palveluiden ulkoistuksiin keskittyvä HRO-yksikkömme on Suomessa noin 40 hengen asiantuntuva porukka. Yhden tiimimme tukipilarin siirtyessä tukemaan kasvavaa perhettään, etsimme nyt kollegaksemme rekrytointikoordinaattoria Tampereelle tai Helsinkiin. Tehtävä on määräaikainen perhevapaansijaisuus, alustava arvioitu kesto noin 12 kk.

 

Tehtävästä

Tehtävässä vastaat nimetyn asiakkaamme rekrytointien edistämisestä yhdessä rekrytointikonsultin kanssa. Päivittäiseen työhösi kuuluu mm. rekrytoinnin aloituskeskusteluiden käyminen yhdessä asiakkaan ja konsultin kanssa, hakustrategian miettiminen, hakuilmoituksen kirjoitus ja julkaisu, hakemusten esikarsinta, hakija- ja asiakasviestintä sekä erilainen koordiointi ja raportointi.

Toimit konsultin työparina asiakasta tukien, mutta vastaat myös itsenäisesti vastuullesi kuuluvista kokonaisuuksista. Huolehdit osaltasi aktiivisesta ja asiantuntevasta viestinnästä läpi rekrytoinnin. Rooliisi kuuluu myös asiakkaan työnantajamielikuvan kehittämistä ja aktiivinen rekrytointimarkkinointiin osallistuminen.

Tulet osaksi nimettyä kuuden hengen tiimiä, mutta ympärilläsi ja kanssasi työskentelee yksikkömme kollegoita eri vastuualueilta ja asiakkuuksista. Tarvittaessa tuemme kollegoita myös yli tiimirajojen. Teet työtä pääosin omista tiloistamme käsin Tampereella tai Helsingissä.

Sinusta

Olet jo kartuttanut jonkin verran osaamista vastaavien tehtävien parista ja tunnet rekrytointiprosessin perusteet. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat olennainen osa työssä menestymistä, ja sinulla on positiivinen palveluasenne. Kykenet kirjoittamaan vetäviä ilmoitustekstejä sekä keskustelemaan asiakkaiden kanssa englanniksi ja suomeksi.

Erinomaisen asiakaspalveluasenteesi lisäksi ratkaiset vastaan tulevia pulmia oma-aloitteisesti toimeen tarttuen positiivisella ja ratkaisukeskeisellä asenteella. Työmme luonne ja määrä vaihtelevat kausiluontoisesti. Pystyt säilyttämään rauhallisen asenteen ja priorisoimaan asioita ajoittain hektisessäkin työympäristössä. Järjestelmällinen työtyylisi tukee sinua tässä. Nautit siitä, että saat edesauttaa asiakkaamme rekrytointien onnistumisesta ja tätä kautta myös omaa menestymistämme.

Meistä

Yksikkömme on 40 hengen asiantuntuva porukka ja kollegoita sinulla tulee olemaan Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Välimatkoista huolimatta porukkamme pitää tiiviisti yhteyttä puhelimen, Skypen, WhatsAppin ja sähköpostin välityksellä. Meillä saat taatusti aina tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, sillä jaamme mielellämme osaamistamme ja autamme toinen toisiamme.

Asiakkaamme jotka ovat valinneet meidät kumppanikseen, kuuluvat Suomen suurimpiin yrityksiin. He luottavat ammattitaitoomme koko rekrytoinnin kirjossa sisältäen modernit rekrytoinnin työkalut, työnantajamielikuvan rakentamisen ja verkostojemme hyödyntämisen parhaiden hakijoiden löytämiseksi. Otamme sinut enemmän kuin mielellämme osaksi tätä ammattitaitoista ja ammattiylpeää porukkaa.

Hakeminen

Hae tehtävää 5.4.2019 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa Team Leader Markus Pärssinen, p. 040 701 2540. Jätä tarvittaessa vastaajaan viesti.