(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori - Tampere
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019


Etsimme asiakkaallemme rekrytointikoordinaattoria Tampereella sijaitsevaan kansainväliseen organisaatioon. 

Rekrytointikoordinaattorina rakennat osaltasi organisaation työnantajamielikuvaa ja luot positiivisia hakijakokemuksia. Työskentelet monipuolisesti niin avustavien kuin itsenäisten rekrytointitehtävien parissa. Tehtävässä on keskeistä rekrytoivien esimiesten tukeminen rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Päivittäiseen työhösi kuuluu mm. työpaikkailmoitusten laatimista ja ilmoitusten julkaisemista eri hakukanavissa, hakemusten käsittelyssä avustamista, haastattelujen järjestämistä sekä hakijaviestintää läpi rekrytointiprosessin. Tehtäviin kuuluu myös mahdollisesti haastatteluihin osallistumista rekrytoivien esimiesten tukena ja erilaisten arviointien koordinointia aina tilanteen vaatimalla tavalla. Kyseessä on rekrytointipainotteinen tehtävä, mutta siihen saatetaan sisällyttää muita HR-tehtäviä tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. 

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta rekrytointien parista ja soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Sinulla on kokemusta erilaisten tietojärjestelmien käytöstä ja hallitset hyvin myös modernit MS Office-työkalut.  Lisäksi tehtävässä toimiminen edellyttää valmiutta liikkua organisaation eri toimipisteiden välillä Tampereen alueella. Toimipisteet sijaitsevat hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä.

Etsimme tehtävään positiivisella ja palveluhenkisellä asenteella varustettua tiimipelaajaa, joka taitaa erilaisten ihmisten kanssa työskentelyn. Et pelkää tarttua toimeen, sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työskentelyote sekä halu kehittyä, kehittää ja oppia uutta. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset itsenäisesti käyttämään ja kehittämään osaamistasi kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa monipuolisten rekrytointien parissa. Tehtävässä sinua tukee tiiviisti ammattitaitoinen HR-tiimi. Toimistotyöaikojen puitteissa tehtävä työ ja joustavat työntekomahdollisuudet auttavat sinua yhdistämään sujuvasti työn ja vapaa-ajan.
Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Työsuhde solmitaan aluksi 6 kk ajaksi.  

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan palvelupäällikkö Tero Ojaniemi, puh. 040 554 8005 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi  
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 13.10.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi Toimithan kuitenkin nopeasti, sillä tehtävään sopivia hakijoita haastatellaan jo hakuaikana.