(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori tai resurssipäällikkö
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Oletko hakemassa uutta suuntaa työurallesi? Tartu tilaisuuteen ja lue lisää, mitä voimme sinulle tarjota.

Mehiläinen Oy on hakemassa kauttamme Ouluun

Kahta rekrytointikoordinaattoria tai resussipäällikköä.

Tehtävät ovat vakituisia ja alkavat mielellään jo heinäkuun aikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän alan huippua edustavan sosiaali- ja terveyspalveluja tuottavan yrityksen palveluksessa sekä kilpailukykyisen palkan henkilöstöetuineen.

Tulet toimimaan osana ammattitaitoista tiimiä vastaten lääkärirekrytoinnista sekä resurssoinnista sekä yrityksen omiin kuin asiakkaidenkin eri yksiköihin. Toimenkuva on monipuolinen ja päivittäiset tehtävät koostuvat puhelimitse tapahtuvasta kylmäkontaktoinnista, uusien lääkäreiden rekrytoimisesta, lääkäriresurssien koordinoimisesta sekä jo työsuhteessa olevien lääkäreiden asioiden hoitamisesta. Vastaat siitä, että lääkäriresurssit ovat kunnossa ja olet aktiivisesti yhteydenpidossa työntekijöiden kanssa osana työsuhteiden hoitoa.

Tehtävässä menestymisen kannalta oleellisina asioina pidämme myynnillistä otetta sekä uskallusta kontaktoida uusia ihmisiä, kykyä toimia itsenäisesti ja tuloksekkaasti sekä sinnikyyttä, energisyyttä ja hyvää paineensietokykyä. Nautit muuttuvista tilanteista etkä pelästy pienistä vaan hallitset tilanteen kuin tilanteen kiireessäkin. Tehtävässä menestyminen vaatiin myös hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Ennen kaikkea haemme työhön sopivaa persoonaa, jolla on näyttöä tuloksellisesta myyntityöstä. Koulutukseltasi voit olla joko tradenomi tai KTM.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 12.7.2019 mennessä. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja kutsumme soveltuvat hakijat haastatteluun.