Rekrytointikoordinaattori / S&S Consulting
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020Search & Selection - S&S Consulting Oy Ab tarjoaa korkealaatuisia rekrytointipalveluita suorahaussa ja ilmoitusrekrytoinneissa sekä henkilöarvioinneissa. Olemme tehneet tuhansia onnistuneita rekrytointeja yli 25 toimintavuotemme aikana. Olemme yksi kansainvälisen IRC Global Executive Search -suora­hakuverkoston perustajista ja vaikuttaneet vahvasti verkoston kasvuun. Tänä päivänä IRC on maailman suurin suorahakuverkosto, jolla on toimintaa kaikilla mantereilla.

Lisätietoja meistä verkkosivullamme: www.ssconsulting.fi

Oletko kiinnostunut rekrytointitoimialasta ja laadukkaan palvelun tuottamisesta tiimissämme?

Etsimme toimistoomme Helsingin Lauttasaareen

REKRYTOINTIKOORDINAATTORIA

Työskentelet tärkeänä osaajana rekrytointitiimissämme hakutoimeksiantojen eri vaiheissa. Vastaat asiakaspalvelusta ja asioiden käytännön järjestelyistä pitämällä langat käsissäsi. 

Olet yhteydessä ehdokkaisiin ja toimeksiantajiin, aikataulutat hakuprosesseja ja vastaat osaltasi rekrytointipalveluidemme sujuvasta läpiviennistä. Avustat myös soveltuvuusarviointien käytännön toteutuksessa. Kykenet toimimaan itsenäisesti ja hyödyntämään osaamistasi joustavasti monipuolisissa tehtävissä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Olet tottunut MS Office -ohjelmistojen käyttäjä ja haluat oppia käyttämään erilaisia sovellusjärjestelmiämme. Osaat hyödyntää sosiaalisen median kanavia työssäsi. Sinulla on mahdollisesti kokemusta toimistotyöstä ja vastaavista tehtävistä. 

Toivomme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista viestintää suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen hallinta on myös plussaa. Toimintatavaltasi olet tehokas ja organisointikykyinen vastuunkantaja ja asenteeltasi positiivinen ja palveluhenkinen. Työmme on vaihtelevaa, mutta keskittymistä vaativaa ja ajoittain hektistä. Siksi edellytämme sinulta huolellisuutta ja tarkkuutta.

Tarjoamme sinulle kokeneen tiimin tuen, viihtyisän työympäristön, mukavat työkaverit sekä lounasedun. Työ alkaa mahdollisimman pian. 

Lisätietoja tehtävästä antavat S&S Consultingissa Tuija Kanerva ja Jarna Lehtola , puh. 09 686 0570 sekä Sanna Leppäluoto, puh. 050 344 6864.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan Jätä hakemus -painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 22.1.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot