(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori, oppilaitosyhteistyö
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Olemme Suomen johtava IT-alan rekrytointiyritys. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä oikeat työpaikat osaajille. Juuremme ovat Suomessa, mutta tähtäin meillä on vahvasti maailmalla. Meillä pääset osaksi voimakkaasti kasvavaan ja kansainvälistyvään ympäristöön, joka toimii kiinteänä osana Barona Groupin rohkeiden yritysten yhteisöä.

Meillä on tällä hetkellä käynnissä iso projekti, jossa työskentelemme osana asiakkaan in-house -rekrytointia. Tarkoituksena on rekrytoida yli 100 IT-alan asiantuntijaa moderneihin työtehtäviin mm. ohjelmistokehityksen ja data-analytiikan parissa. Kovimmista talenteista IT-alalla käydään jatkuvaa kamppailua ja valmiiden osaajien löytämisen lisäksi haluamme varmistaa että pystymme tunnistamaan myös alan tulevaisuuden talentit. Tästä syystä osana projektia, tulemme vahvistamaan oppilaitosyhteistyötämme.

Rekrytointikoordinaattorina toimit avainroolissa oppilaitosyhteistyössä. Toimit yhteyshenkilönä olemassaolevien yhteistyökumppaneidemme kanssa sekä kartoitat myös uusia kiinnostavia kumppanuuksia. Roolin tarkoituksena on mm:

  • Vahvistaa työnantajakuvaa potentiaalisen opiskelijakohderyhmän parissa mm. markkinoinnin, vierailujen ja tapahtumien muodossa.

  • Rakentaa ja ylläpitää suhteita opiskelijajärjestöjen kanssa sekä kehittää yhteistyötä puolin ja toisin.

  • Koordinoida rekrytointiyhteistyötä oppilaitosten suuntaan ja rakentaa polkua työelämään siirtymiselle esimerkiksi trainee-ohjelmien, kesätöiden ja harjoitteluiden kautta työsuhteeseen asti.

Mitä me odotamme ja tarjoamme?

Jotta pärjäät ja itse viihdyt tehtävässä, tulee sinulla olla luontainen halukkuus verkostoitua ja rakentaa kumppanuuksia molempia hyödyttävällä tavalla. Työtehtäväsi sisältävät vaihtelevasti sekä rekrytoinnin kehittämistä asiakkaamme in-house tiimin osana mutta toisaalta itsenäistä yhteistyön koordinointia ja aktiivista osallistumista erilaisiin tapahtumiin ja verkostoitumistilaisuuksiin.

Saat vahvan tuen tekemiseen ja uuden oppimiseen kokeneelta Barona IT:n tiimiltä. Monipuolisen työnkuvan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä kehittymismahdollisuudet voimakkaasti kasvavassa yritysyhteisössä.

Etsimme henkilöä joka:

  • On valmistunut korkeakoulusta tai opintojensa loppuvaiheessa. Toiminta oppilaskunnissa ja opiskelijajärjestöissä katsotaan eduksi.

  • On jo hankkinut hiukan kokemusta HR- tai rekrytointialan tehtävistä.

  • On aktiivinen verkostoituja ja toimii mielellään yrityksen edustajana erilaisissa tilaisuuksissa.

  • On taitava koordinoija ja pystyy pitämään langat käsissään nopeasti muuttuvassa ympäristössä.

  • Työskentelee sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Lisätietoja toiminnastamme, kulttuuristamme ja tulevasta roolistasi antavat mielellään tulevat kollegasi:

4-12.7.2019 Sini Nguyen (sini.nguyen@barona.fi, 0504301401)

15-31.7.2019 Johanna Lintunen (johanna.lintunen@barona.fi, 050 591 9340)