(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikoordinaattori, kokoaikainen, Capgemini Finland Oy, Espoo
Capgemini Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Oletko valmis IT-alan rekrytoinnin maailmaan? Löytyykö sinulta intoa etsiä ja löytää potentiaalisia työnhakijoita eri työnhakukanavista? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme rekrytointikoordinaattori!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Capgemini Finland Oy:lle, innokasta rekrytointikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt asiakkaalle Studentworkin kautta. Aloitus tehtävässä on elokuussa 2019, ja työsuhde kestää marraskuulle 2019. Kyseessä on rekrytointiprojekti, jossa saat itsenäistä vastuuta.

Rekrytointikoordinaattorin tehtävässä pääset vaikuttamaan ihmisten työllistymiseen etsimällä uusia IT-alan osaajia erilaisten työnhakukanavien kautta. Tämä työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä kehittämään itseäsi rekrytoijana ja tutustumaan tarkemmin it-alaan.

Capgemini Finland Oy on osa maailmanlaajuisesti toimivaa Capgemini-konsernia, joka on kansainvälisellä kentällä konsultointi-, teknologia- ja digitaalimuunnosjohtaja. Capgeminin palveluksessa työskentelee kansainvälisesti yli 200 000 osaajaa. Tutustu yritykseen paremmin: https://www.capgemini.com/fi-en/

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat työntekijöiden etsimisestä erilaisten kanavien kautta (esim. LinkedIn)
 • Olet yhteydessä potentiaalisiin työnhakijoihin
 • Tuet työlläsi koko rekrytointifunktion toimintaa

Odotamme sinulta

 • Aiempaa kokemusta rekrytoinneista
 • Perusymmärrystä IT-alan profiileista ja perustermien hallintaa
 • Hyvää suullista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Energistä ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme sinulle

 • Mahdollisuuden kehittyä IT-alan rekrytoijana
 • Mahdollisuuden kehittää omia screenaustaitoja
 • Vastuuta sekä omia vastuualueita
 • Innostavan työyhteisön tuen
 • Yrityskulttuurin, jossa IT-alan osaaminen on keskiössä

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 7.5. , mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on 15.8.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.