Rekrytointikoordinaattori Ilmalaan
Transval Henkilöstöpalvelut

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2021

Kaipaatko haasteita rekrytoinnin parissa? Saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme oma-aloitteista ja asiakaspalvelusta syttyvää rekrytointikoordinaattoria kasvavaan tiimiimme

Työsuhde solmitaan alustavasti vuoden määräaikaisuuteen Ilmalan toimistolle.

Rekrytointikoordinaattorina pääset kiinni rekrytoinnin monipuolisiin työtehtäviin aina avustavista toimista itsenäisiin rekrytointeihin. Tehtävämme on palvella koko konsernia ja asiakkaitamme varmistaen, että kaikissa yksiköissämme on tarvittava määrä osaavaa henkilökuntaa. Olet tärkeä osa yrityksemme toimintaa, sillä rekrytoinnin ohella luot yrityksemme työnantajamielikuvaa ja vaikutat hakijakokemukseen.

Työpäivääsi kuuluvat esimerkiksi asiakkaiden rekrytointitarpeiden kartoittaminen, työnhakuilmoituksien laadinta, hakijaviestintä, rekrytointipäätöksien tekeminen sekä työsuhdedokumenttien luominen. Olennaisena osana työtehtäviisi kuuluu myös perehdyttäminen ja opastus, jotta työntekijällä on mahdollisimman kattavat eväät uudessa tehtävässä suoriutumiseen.  

Toivomme Sinulta logistiikka-alan tuntemusta sekä halua työskennellä henkilöstövuokrauksen sekä ihmisten parissa. Eduksesi katsomme myös kokemuksen rekrytoinnista sekä hyvän suomen ja englannin kielen taidon. Taustaltasi voit olla esimerkiksi varaston puolella työskennellyt moniosaaja, jolla on suuri palo uusiin haasteisiin.

Työskentelet tehokkaasti ja joustavasti hektisessä työympäristössä ja paineensietokykysi on huippuluokkaa. Pystyt työskentelemään niin tiimissä kuin itsenäisestikin ja omaat toimeen tarttuvan työotteen. Hallitset myös isompia kokonaisuuksia ja hoidat sinulle annetut tehtävät sovituissa aikatauluissa.

Työn ollessa ajoittain hyvin hektistä ja täynnä muuttuvia tilanteita, toivomme sinun olevan joustava työaikojen suhteen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskentelyyn mielenkiintoisessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa sinulla on tukenasi osaava ja mukava työyhteisö. Saat myös mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa monipuolisten tehtävien ja projektien myötä.

Oletko valmis uusiin haasteisiin innostavassa työympäristössä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 16.5.2021 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoa rekrytoinnista antaa arkisin puhelimitse klo 12-13:

Juha Honkavirta

Rekrytointikoordinaattori

040 631 9200

juha.honkavirta@transval.fi

 

Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa. Yli 500 yritysasiakastamme Suomessa ja Baltian maissa on luottanut tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme asiakkaan omassa tilassa, esimerkiksi varastossa, terminaalissa, tehtaassa, teollisuuden tuotantolaitoksessa ja kaupoissa/myymälöissä. Meillä on 350 000 neliömetriä omaa, turvallista ja sertifioitua, 100 % hiilineutraalia varastointitilaa. Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Logistiikkaosaamista on kertynyt yli 26 vuotta ja meitä transvalilaisia on lähes 5 000. Palvelumme kattavat vastuullisesti ja turvallisesti toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Tytäryhtiömme KV Turva palvelee kaupan alaa etämonitoroinnissa, hävikinhallinnassa ja turvamyyjäpalvelulla. Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. Transval.fi


Ota yhteyttä:

Sähköposti: rekrytointi@transval.fi
Sijainti: Postintaival 7 A
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448335
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki