Rekrytointikonsultti
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä osoitteessa www.uniflex.fi

Toimintamme laajentuessa haemme kasvun tueksi Kokkolan toimistolle

REKRYTOINTIKONSULTTIA

Tehtäviisi kuuluu rekrytointiprosessien kokonaisvaltainen läpivienti ja hallinta asiakkaidemme toimeksiannoissa. Päivittäinen työsi koostuu muun muassa yhteydenpidosta asiakkaisiin ja työnhakijoihin, työpaikkailmoitusten laadinnasta, työnhakemusten läpikäynnistä ja työhaastatteluista sekä työsuhteisiin liittyvien prosessien hoidosta. Osallistut asiakassuhteen kehittämiseen ja asiakastapaamisiin. Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Odotamme muutaman vuoden työkokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä tai henkilöstöhallinnosta. Pystyt mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ongelmanratkaisukykysi on loistava. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi tarvittaessa englannin kielellä. Työskentelyotteesi on myynnillinen, aktiivinen ja asiakaslähtöinen sekä tulet luontevasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Eduksi katsomme Ruotsin kielen taidon ja alan työkokemuksen.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen ja ma-pe työviikon
                     - vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä
                     - mahdollisuuden kehittää toimintojamme ja omaa osaamista
                     - ammattitaitoisen organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Area Manager Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.8.2021 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1472992
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola