(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021

Tähtäämme vahvaan kasvuun myös jatkossa ja haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme myyntihenkistä REKRYTOINTIKONSULTTIA osaksi huipputiimiämme.

Tehtävä sopii hyvin henkilölle, jolla on jo kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja halu kehittyä palvelukeskeisen ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Taustasi voi myös olla rekrytointitehtävistä, mutta haluat nyt siirtyä myynnillisempiin tehtäviin. Tehtävään ei ole varsinaisia koulutusvaatimuksia, mutta korkeakoulututkinto antaa hyvät valmiudet tehtävässä menestymiseen. Työskentelyn peruslähtökohtana on sinnikäs ja itseohjautuva työskentelyote. Tulevalta työkaverilta toivomme innostuneisuutta, kykyä saada asioita aikaan ja huumorintajuisuutta. Työssä menestyminen on taattua, jos sinulla on rautaiset vuorovaikutustaidot, olet myynnillisesti lahjakas ja sitoudut tavoitteisiin sekä ammatilliseen kehittymiseen. Panostamme vahvasti perehdytykseen, joten huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat. Työssä tarvitaan B-ajokorttia ja omaa autoa.

Rekrytointikonsulttina toimit vahvasti asiakasrajapinnassa. Päätehtävänäsi on rekrytointipalveluiden myynti ja markkinointi Pirkanmaan alueella toimiville yrityksille. Työtehtäviesi ydin koostuu aktiivisesta uusasiakashankinnasta ja asiakassuhteiden ylläpitämisestä sekä puhelimitse että yritystapaamisten muodossa. Vastaat kokonaisvaltaisesti sekä henkilöstövuokraus- että rekrytointipalveluiden toimeksiannoista, työpaikkailmoitusten laatimisesta, työhaastatteluista ja henkilövalinnoista. Työhösi kuuluu lisäksi vuokrattujen työntekijöiden työsuhteiden hallinnointia ja työntekijöiden esimiehenä toimimista.

Tarjoamme mahtavat työkaverit sekä mielenkiintoisen, vastuullisen ja merkityksellisen työn myynti- ja rekrytointitehtävien parissa. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi ja vakaasti kasvava suomalainen perheyritys, jossa osaamistasi kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla. Järjestämme säännöllisesti tyky-päiviä ja muita yhteisiä tapahtumia työporukalla. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme viihtyvät työssään.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää 5.3.2021 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa alkuosa.loppuosa@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä alkuosa korvataan sanalla rekry ja loppuosa sanalla tre. Hakemukset otsikolla "Rekrytointikonsultti". Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Arttu Palolampi, puh. 050 411 6509 tiistaisin kello 9-11 ja torstaisin kello 14-16. Voit myös tutustua meihin ja toimintaamme kotisivuillamme osoitteessa www.click-hp.fi.