(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Lumon Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Liiketoimintamme kasvaessa haemme nyt

REKRYTOINTIKONSULTTIA Vantaalle

Rekrytointikonsulttimme tukee Lumon Suomi Oy:n ja Suomen Visor Oy:n esimiehiä liiketoimintalähtöisissä rekrytoinneissa.  Teet tiivistä yhteistyötä yrityksen esimiesten kanssa ja tuet heitä rekrytointitavoitteisiin pääsemisessä ja niihin liittyvässä päätöksenteossa. Työtehtävän pääpaino ensivaiheessa  on rekrytointimarkkinoinnissa, suorahaussa, meille oikeanlaisen hakijoiden tavoittamisessa, hakijoiden soveltuvuuden arvioimisessa sekä esimiesten tukemisessa haastatteluissa ja perehdytyksen suunnittelussa. Vastaat myös rekrytointijärjestelmämme kehittämisestä, oppilaitosyhteistyön vahvistamisesta ja työnantajamielikuvan kehittämisestä. Raportoit työstäsi sekä Lumon Suomi Oy:n ja Suomen Visor Oy:n HR Managerille että mahdollisten konsernitasoisten hankkeiden osalta Lumon konsernin henkilöstöjohtajalle. Työ vaatii säännöllistä matkustamista, aika ajoin viikoittain, Suomessa. Työpaikan sijainti on Vantaalla.

Voisit olla meille sopiva henkilö, mikäli olet proaktiivinen ja tuloshakuinen ja sytyt uusista rekrytointiin liittyvistä haasteista. Sinulla on itsenäinen työote ja kyky pitää langat käsissäsi myös kiireen keskellä – meillä on nimittäin aika ajoin aika kova vauhti päällä. Työskentelet sujuvasti erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittää itse omaa osaamistasi.

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta henkilöstön rekrytointiin ja rekrytoinnin kehittämiseen
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista työtehtävästä
  • Kokemusta erityisesti kuluttajamyyntihenkilöstön rekrytoinneista
  • Kokemusta soveltuvuusarvioinneista
  • Henkilöstöhallinnon/ rekrytointijärjestelmien perustuntemusta
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja päätöksentekotaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa

Lisäksi arvostamme:

  • Kokemusta työnantajamielikuvan kehittämisestä
  • Kokemusta oppilaitosyhteistyön rakentamisesta

Kyseinen tehtävä on uusi ja mahdollisuus päästä tekijäksi ja vaikuttajaksi voimakkaasti kasvavan kansainvälisen yrityksen HR-toimintoihin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jokainen lumonilainen tekee merkityksellistä työtä ja työyhteisömme yhteishenki on erinomainen – tästä kertoo kolmesti vuodessa toteutettava henkilöstökyselymme. Tuemme henkilöstön työssäjaksamista Smartum-liikuntasaldolla sekä säännöllisillä virkistyspäivillä. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kehittymiseen tarjoamalla koulutusmahdollisuuksia kaikille henkilöstöryhmillemme. Tarjoamme myös uusia työmahdollisuuksia sekä Suomessa että ulkomailla – noin 10% Suomessa työskentelevistä lumonilaisista vaihtoi tehtävää talon sisällä vuonna 2019. Lumonilaisena pääset seuraamaan rakennusteollisuuden ja julkisivurakentamisen kehittymistä sekä Suomessa että ulkomailla. Lumon on luotettava ja vakavarainen työnantaja – liiketoimintamme on kasvanut vuosi vuodelta kannattavasti ja hoidamme isona yrityksenä kaikki yhteiskuntavelvoitteet moitteettomasti. Visiomme on olla paras ja halutuin, myös työnantajana – tule mukaan huipputiimiin!

Haluatko liittyä Lumon työyhteisöömme? Täytä hakemus palkkatoiveineen  mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.11.2020. 

Lisätietoja työtehtävästä:

HR Manager Lotta Lindholm (Lumon Suomi Oy ja Suomen Visor Oy)
lotta.lindholm@lumon.fi, p. 050 447 1187
ma 16.11. klo 14.00-15.00 välisenä aikana
pe 20.11. klo 13.00-14.00 välisenä aikana
ti 24.11. klo 10.00-11.00 välisenä aikana