(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2020

Helsingin visiona on olla maailman toimivin kaupunki. Näin se luo parhaat urbaanin elämän edellytykset asukkailleen ja vierailijoilleen. Kaupungin perustehtävänä on järjestää asukkailleen laadukkaita palveluja ja luoda edellytyksiä virikkeelliselle ja hauskalle elämälle. Toimiva kaupunki näkyy konkreettisina tekoina, valintoina ja arkea helpottavina asioina ihmisten jokapäiväisessä elämässä.

Tavoitteenamme on olla myös Euroopan houkuttelevin osaamiskeskittymä yrityksille ja yksilöille, jotka haluavat tehdä maailmasta paremman paikan. Osaavan henkilöstön saatavuuden varmistaminen on yksi onnistumisemme edellytyksistä.

Oletko rekrytoinnin osaaja, joka hoitaa vaativatkin rekrytointiprosessit vaikuttavasti johtoa sparraten? Löytyykö sinulta näkemyksellisyyttä ja innostusta kehittää Suomen suurimman työnantajan rekrytoinnin käytäntöjä? Mikäli vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme

Johdon rekrytoinnin konsultti

Stadin HR ja henkilöstön saatavuus -yksikkö etsii joukkoonsa osaavaa ja oivaltavaa rekrytoinnin ammattilaista. Tehtävänäsi on toteuttaa johdon ja avainhenkilöiden rekrytointeja vaikuttavasti edistäen Helsingin kaupungin työnantajakuvaa. Työskentelet osana rekrytointipalvelutiimiä ja olet aktiivisesti mukana kehittämässä rekrytoinnin palveluvalikoimaa, menetelmiä ja rekrytointiprosessia. Työskentelet työparina Helsingin kaupungin ylimmän johdon kanssa tuottaen heille laadukasta rekrytointipalvelua. 

Tehtävässä menestymisen edellytykset:
Olet kokenut rekrytoija ja luotsaat rekrytointiprosesseja projektipäällikkömäisellä otteella, sparraavasti ja vakuuttavasti. Tiedostat oman työsi merkityksen sekä työnantajakuvan, hakijakokemuksen että palvelun tuoman lisäarvon kannalta. Palat halusta tehdä rekrytointia ja olet halukas jopa ylittämään odotukset. Olet rohkea ja näkemyksellinen ja haluat osallistua rekrytoinnin palveluvalikoiman ja prosessin jatkuvaan kehittämiseen. Olet myös valmis ottamaan haltuun virkarekrytointien erityispiirteet pystyäksesi toimimaan prosesseissa laadukkaasti ja konsultoimaan myös muita. Osaat hyödyntää työkaluja ja menetelmiä, joilla hakijan sopivuutta avoinna olevaan tehtävään voidaan arvioida. Olet myös valmis kouluttamaan hr-verkostoa ja esihenkilöitä rekrytoinnin teemoista. 

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation tavoitteiden toteutumista. Olet hyvin verkostoitunut ja aktiivinen toimija. Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hallitset sujuvasti suullisen ja kirjallisen suomen, ruotsin sekä englannin kielen.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme erinomaiset urakehitys- ja koulutusmahdollisuudet, loistavan työyhteisön ja porukkahengen, mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut. Työpaikkasi sijaitsee Hakaniemen Ympyrätalossa, upouusissa ja moderneissa työtiloissa. Myös etätyöhön on joustavat mahdollisuudet.

Tehtävä on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Ennen tehtävän vastaanottoa sinun tulee toimittaa työterveyshuollon lausunto edellytyksistäsi hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä. 

Ensimmäisen haastattelukierroksen toteutamme videohaastatteluina, jonka jälkeen kutsumme hakijoita henkilökohtaisiin tapaamisiin pe 14.8.2020.

Tehtävän kelpoisuusehto:
soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
aiempaa kokemusta rekrytointien itsenäisestä hoitamisesta. Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen, ruotsin sekä englannin kielen taitoa.