(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Empore

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Empore on vuonna 2008 perustettu myyntiin, markkinointiin ja näiden asiantuntijatehtäviin erikoistunut täyden palvelun rekrytointi- ja suorahakutoimisto. Pyrimme työllämme nostamaan myyntityön yleistä arvostusta ja korostamaan sen merkitystä yhtenä liiketoiminnan strategisista työkaluista. Suuri ylpeydenaiheemme piilee ihmisissä jotka työskentelevät meillä, sekä heissä, jotka ovat olleet osa Emporen tarinaa menneessä ja sittemmin löytäneet uusia vaativia asiantuntija-, esimies- tai johtotehtäviä. Mainittakoon myös, että olemme 10 vuoden aikana toteuttaneet yli 2400 rekrytointia, palvelleet yli 350 yritysasiakasta ja palvelleet yli 50.000 talenttia matkallaan uuden uran löytämiselle. Track Record ja kokemus alkaa siis olemaan linjassa. 

Yritysasiakkaamme, joita ovat niin lupaavat startupit kuin markkina-asemansa haltuun ottaneet pörssiyhtiöt, ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä saamaansa palveluun ja täytämme miltei jokaisen toimeksiannon yli 95% onnistumisprosentilla. Tästä laadusta haluamme pitää kiinni ja kehitämmekin palveluamme ja tiimiämme vastaamaan myös huomisen haasteisiin.

 

Sinä, asiakkaiden odotukset ylittävä ja tinkimättömällä palveluasenteella varustettu huippurekrytoija - Emporen tiimi odottaa sinua malttamattomana!  


Tehtävänkuva
Rekrytointikonsultin tehtävässä vastaat laadukkaasta ja asiantuntevasta, asiakkaiden tarpeisiin rakennetuista rekrytointiprosessien läpiviennistä. Toimit osana Emporen rekrytointitiimiä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä Emporen myyntihenkilöstön kanssa. Hakuprosessin alussa määrittelet toimeksiantajayrityksen kanssa haettavan henkilöprofiilin, jonka pohjalta toteutat prosessikohtaista haku- ja arviointityötä. Olet aktiivisesti yhteydessä työnhakijoihin ja vahvistat asiakkaamme työnantajamielikuvaa työnhakijoita kunnioittavan ja laadukkaan rekrytointiprosessin osalta. Työssäsi pääset auttamaan valtakunnallisesti eri toimialojen työnantajia myynti-, markkinointihenkilöstön sekä näiden esimies-, asiantuntija- ja johtotason rekrytoinneissa. Asiakkaina on toimialojensa johtavia yrityksiä, kasvuyhtiöistä aina kansainvälisiin pörssiyhtiöihin asti. Työskentelet Helsingin Ruoholahden toimipisteestä käsin mutta tapaat asiakkaita myös heidän toimipisteissään. 

Ketä etsimme? 
Haluamme, että viihdyt työssäsi ja odotammekin sinulta aiempaa kokemusta rekrytointien läpiviennistä – suorahakuosaaminen on iso plussa. Ymmärrät oikeiden henkilövalintojen merkityksen niin työnhakijoiden kuin työnantajien kannalta. Huikean ammattitaidon lisäksi tärkeimpiä ominaisuuksiasi ovat positiivinen ja periksiantamaton asenne sekä halu nähdä mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Pääset työskentelemään kasvuyrityksessä, jossa tekemäsi työ on merkityksellistä ja sitä arvostetaan. Kasvua tehdään yhdessä, matalan hierarkian ja avoimien ovien kulttuurilla. Jokainen työntekijä pääsee luonnollisesti osallistumaan toiminnan kehittämiseen eikä huonoja ideoita meillä ole olemassakaan. Panostamme vahvasti sekä oman toimintamme että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen.

Menestyäksesi tehtävässä toivomme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta rekrytoinneista ja/tai suorahauista
 • Liiketoimintaymmärrystä ja tuloksellista asennetta
 • Paineensietokykyä ja järjestelmällistä työskentelyotetta 
 • Huumorintajua, tunneälyä sekä tiimityöskentelytaitoja 
 • Halua työskennellä kasvuhakuisessa kasvuyrityksessä - sitä kuuluisaa yrittäjähenkisyyttä ;)

Tarjoamme sinulle:

 • Suomen kokeneimman myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelutehtäviin erikoistuneen rekrytointi- ja työnhakuyrityksen työnantajaksesi
 • Tyytyväisen asiakaskunnan jonka kanssa on ilo työskennellä
 • Vastuullisen ja monipuolisen roolin osana Emporen tiimiä
 • Mahdollisuuden kasvaa ja ottaa vastuuta omien tavoitteidesi mukaisesti
 • Reilun palkkamallin joka palkitsee myös tehdystä tuloksesta
 • Energisen, kasvuhakuisen ja ammattitaitoisen työympäristön
 • Suoran ja avoimen tiimin jossa osataan arvostaa (huonoa) huumoria!

 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan, mielellään mahdollisimman pian.

 

Haku: 

Hae tehtävään oheisen linkin kautta 17.2.2020 mennessä. Ilmoitathan hakemuksessasi palkkatoiveesi, kiitos. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa liiketoimintajohtaja Tapio Wihersaari p. 040 455 3661 tai tapio@empore.fi arkisin klo 16-20 välisenä aikana.