(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Rekryhaku Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Etsimme sinua tiimiimme Helsinkiin, uusi Rekrytointikonsultti!

Etsimme tiimiimme energistä ja asiakaslähtöistä Rekrytointikonsulttia toteuttamaan rekrytointi- ja suorahakutoimeksiantoja. Vastaat osaltasi rekrytointitoimeksiantojen menestyksellisestä ja laadukkaasta toteutuksesta tuomalla vahvan panoksesi projektien tehokkaaseen läpivientiin.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti rekrytointi- ja suorahakutoimeksiannoista; työpaikkailmoitusten laatiminen, henkilöhaastattelut ja henkilövalinta. Olet mukana toimeksiantajayrityksen rekrytointitarvetta määrittelevissä keskusteluissa sekä eri toimeksiantoihin liittyen potentiaalisten kandidaattien kontaktoinnissa arvioiden kandidaattien sopivuutta tehtävään. Huolehdit projektien aikataulutuksesta, raportoinnista ja dokumentaatiosta. Työtehtävä koostuu myös aktiivisesta uusasiakashankinnasta sekä asiakassuhteiden ylläpitämisestä.

Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista kommunikointitaitoja sekä suomen kielen lisäksi englannin kielen erinomaista osaamista (muu kielitaito katsotaan eduksi). Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. korkeakoulututkinto) ja aikaisempaa työkokemusta henkilöstöpalveluista esimerkiksi muiden asiantuntijapalveluiden parista tai liiketoiminnan saralta. Edellytämme, että olet suorittanut cut-e sertifioinnin.

Tehtävässä menestyminen vaatii aktiivisuutta, sitoutumista ja uteliaisuutta. Olet kiinnostunut ihmisistä ja näet henkilövalinnan merkityksen tärkeyden asiakasyritystemme liiketoiminnassa. Toimit tehokkaasti sekä taidokkaasti priorisoiden vaativia asiakasprojekteja. Olet esiintymiskykyinen, joustava sekä itseohjautuva.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen toimenkuvan sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen nuorekkaassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä, joka on keskittynyt vaativiin suorahaku- ja rekrytointitoimeksiantoihin asiantuntija- ja avainhenkilötasolla. Työpaikka sijaitsee juuri remontoidussa viihtyisissä toimitiloissa keskellä vilkkainta Helsingin Kamppia. Meitä kuvaa parhaiten ”tekemisen meininki” ja palkitsemme sinua myös menestyksestä.

Toimenkuvassa pääset näkemään laaja-alaisesti yritysmaailmaa jatkuvasti kehittäen omaa osaamistasi henkilöstöpalvelualan ammattilaisena. Työsuhteesi alkaa yrityksen palvelukonseptiin tutustumalla, jonka jälkeen työ on vastuullista sekä itsenäistä, mutta tiimiltä saat tukea aina sitä tarvitessasi.

Mikäli mielenkiintosi kohtaa haettavaan tehtävään ja yritykseen, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 13.10.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@rekryhaku.fi otsikolla ”Rekrytointikonsultti”. Lisätietoa tehtävästä antaa Rekryhaku Finlandin Henrik Haukanhovi, puh. 040 413 4909 27.9. klo 10-12, 4.10. klo 10-12 tai 11.10. klo 10-11.