(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Ketju.fi / Ketjufi Yrittäjärekrytointipalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Toimintamme laajentuessa haemme nyt rekrytointikonsulttia dynaamiseen joukkoomme. Tehtävä on pääasiassa aktiivista asiakassuhteiden hoitoa sekä monipuolista ja vastuullista rekrytointiprosessin toteuttamista. Toimit linkkinä asiakasketjun ja rekrytoitavien yrittäjäkandidaattien välillä.

Olet aktiivinen ja tartut rohkeasti toimeksiantoihin. Osaat työskennellä itsenäisesti ja johdonmukaisesti ja reagoit nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Tehtävässä menestyminen vaatii selkeää puheilmaisutaitoa ja nopeaa uusien asioiden omaksumista. Myös hyvä ihmistuntemus auttaa tehtävässä suoriutumisessa. Nautit kommunikoinnista asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Asiakaskuntamme on osin kansainvälistä, joten edellytämme sujuvaa englanninkielen puhe- ja kirjoitustaitoa. Kokemus rekrytoinnista ja franchisingtoimintamallin tuntemus luetaan eduksi.

Mikäli tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta tai haluat tietää lisää tehtävästä, ota rohkeasti yhteyttä. Lähetä CV ja hakemus 19.11.2018 mennessä osoitteeseen: rekrytointi@ketju.fi