(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys. Olemme tuottaneet henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella.

Työllistämme päivittäin yli 300 henkilöä. Vakiintunut ja pitkäaikainen asiakaskuntamme koostuu yli 200 rakennusalan yrityksestä, joilla on lukuisia työpaikkoja eri ammattikunnan osaajille aina rakennusapumiehistä työnjohtajiin. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 yli 13 miljoonaa euroa.

Etsimme Tampereelle äitiyslomasijaiseksi

REKRYTOINTIKONSULTTIA

Maximus tarjoaa rakennusalan asiakkailleen ammattitaitoista henkilöstöä, jonka osaamisen ja ammattitaidon varmistamisessa rekrytoijillamme on merkittävä rooli. Rekrytointikonsulttimme päivä koostuu haastatteluista, työpaikkailmoitusten ja uusien työsopimusten laatimisesta, työntekijöiden varustelusta sekä puhelintyöskentelystä. Lisäksi työtehtäviisi kuuluu Tampereen toimistomme toimistorutiinit.

Työ on ajoittain hyvinkin hektistä, joten tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää paineensieto- ja organisointikykyä, rutiinien sietoa sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme sinulta rakennusalan tuntemusta, useamman vuoden työkokemusta, hyviä it-taitoja ja myyntihenkisyyttä. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia rekrytoinnin tehtäviä, hyvän perehdytyksen työhösi ja hyvähenkisen työyhteisön. Kyseessä on äitiyslomasijaisuus, mutta jatko tehtävässä saattaa olla mahdollinen.

Katso lisää Maximuksesta www.maximus.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Sala, puh. 050 307 3798, varmimmin tavoitettavissa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 8-10. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 19.9. mennessä osoitteeseen mari.sala@maximus.fi .