(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Finitec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Olemme vahvistamassa Suomen johtavaa agentuuria ja haemme värikkääseen voittajajoukkueeseemme tähteä nimikkeellä:

REKRYTOINTIKONSULTTI

Tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan huipputuloksia toimittamalla heille parasta mahdollista osaamista sopimustyöhön. Teet tiivistä yhteistyötä asiakastoimeksiannoista vastaavien Asiakkuusjohtajien kanssa. Etsit sopivia Digi/IT/Teknologia-asiantuntijoita, kontaktoit ja haastattelet heidät, arvioit osaajien sopivuuden, teet referenssitarkistukset ja ehdokkaiden esittelyt asiakkaille. Osallistut yhdessä Asiakkuusjohtajien kanssa asiakastapaamisiin ja autat heitä sopimusten tekemisessä. Tarjoat henkilökohtaista, odotusarvot ylittävää asiakaspalvelua asiakkaillemme ja asiantuntijoillemme. 

Olet luonteeltasi proaktiivinen käynnistäjä ja sinulla on myös halua saattaa asiat loppuun asti. Tyyppinä olet rennon vakuuttava ja arvostat sivistynyttä, empaattista yhteisöä, jossa jokainen saa aidosti olla oma itsensä. Ymmärrät lisäksi nuoruuden innon ja kokemuksen varmuuden yhdistelmän tuoman säkenöivän voiman.

TOIVOMME SINULTA:

 • Rekrytointialan kokemusta tai halua tulla rekrytointialan ammattilaiseksi
 • Halu tehdä tulosta erilaisten ihmisten kanssa
 • Periksiantamaton asenne ja lasisi on aina puoliksi täynnä
 • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Pitkäjänteisyyttä, paineensietokykyä ja "pelisilmää"
 • Voittamisen asennetta, kunnianhimoa ja roppakaupalla omaa aitoa itseäsi

ME TARJOAMME:

 • Mahdollisuuden olla mukana modernin työelämän murroksessa, alan ehdottomasti kovimmassa yrityksessä
 • Persoonallisen joukkueen, jonka kanssa teet väkeviä, elämän kestäviä tarinoita
 • Vahvan myyntikulttuurin ja mahdollisuuden olla yhtenä avainpelurina vaikuttamassa kasvavien markkinoiden valtaamisessa
 • Saavutuksiin pohjautuvia etenemismahdollisuuksia
 • Riittävän määrän Rock 'n' Rollia viihtyvyyden ja tulosten inspiroimiseksi sekä toimipisteen Helsingin ydinkeskustassa

Miksi Finitec?

Finitecin hienous piilee tarkoin vaalitussa ja kehitetyssä kulttuurissa. Olemme Teknologia/IT/Digi-talenttihankinnan asiantuntijoista koostuva agentuuri, josta välittyy ammattimaisuus, mutta josta tärkeily loistaa poissaolollaan. Toimintafilosofiamme nojaa vahvasti vapauteen ja vastuuseen. Voit siis itse sopia tavoitteistasi sekä päättää tavat, joilla tavoitteisiisi pääset. Saat luonnollisesti tähän tukea ympäriltäsi, koska se millainen toimintamalli on hyvä sinulle, on loppukädessä hyvä myös meille.

Jos olet mielestäsi etsimämme tähti - käy heti toimeen ja lähetä hakemuksesi verkkosivultamme viimeistään sunnuntai 16.9.2018.

Jos haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, voit soittaa Anna Eroselle (040 522 3928) 6.9.2018 klo 14-16.00 välisenä aikana.

Varaathan kalenteristasi 19.9.2018 klo 17-20 tilaisuuttamme varten, johon kutsumme kaikki osallistujat henkilökohtaisesti viikon 38 alussa.