(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Olemme parinkymmenen henkilöstöalan ammattilaisen voimin vakaata kasvua tekevä palveluyritys. Toimintamme lähtökohtana on luotettava, asiakaslähtöinen ja aktiivinen toimintatapa, jonka myötä olemme saavuttaneet jo tuhansien yritysten ja työntekijöiden luottamuksen.

Laajennamme asiakkaidemme arvostamaa palveluamme edelleen, ja haemme nyt Tampereen toimipisteeseemme REKRYTOINTIKONSULTTIA energisen myyntitiimimme osaksi ja kasvumme tueksi.

Rekrytointikonsultin päätehtävänä on rekrytointipalveluiden myynti ja markkinointi Pirkanmaalla toimiville yrityksille. Työtehtäviin kuuluu oleellisena osana aktiivinen uusasiakashankinta ja asiakassuhteiden ylläpito sekä puhelimitse että yrityskäyntien muodossa. Rekrytointikonsultti vastaa kokonaisvaltaisesti sekä henkilöstövuokraus- että rekrytointitoimeksiannoista, työpaikkailmoitusten laatimisesta, työhaastatteluista ja henkilövalinnoista. Lisäksi työhön kuuluu vuokrattujen työntekijöiden työsuhteiden hallinnointia ja työntekijöiden esimiehenä toimimista.

Työssä menestyminen edellyttää voittaja-asennetta sekä kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä tai vaihtoehtoisesti erinomaisia myynnillisiä valmiuksia. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti myös kiireen keskellä ovat hakemamme henkilön oleellisia ominaisuuksia. Odotamme vahvaa tavoitteisiin sitoutumistahtoa ja halukkuutta kehittyä ammatillisesti yhä paremmaksi. Arvostamme työtehtäviin liittyviä opintoja (esim. kaupallinen koulutus) ja työn kautta hankittuja tehtäväalueeseen liittyviä käytännön taitoja. Työssä tarvitaan B-ajokorttia ja omaa autoa.

Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan Pirkanmaan yritysmaailmaan vakaasti kasvavassa suomalaisessa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Työ alkaa kattavalla perehdytyksellä ja yrityksen palvelukonseptiin tutustumisella. Myöhemmin osaamista kehitetään ja ylläpidetään erilaisilla koulutuksilla. Työ on perehdytyksen jälkeen itsenäistä ja vastuullista.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae tehtävää 9.9.2018 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen, palkkatoiveen sisältävä hakemuksesi sekä ansioluettelosi sähköpostitse muotoa alkuosa.loppuosa@click-hp.fi olevaan osoitteeseen, missä alkuosa korvataan sanalla rekry ja loppuosa sanalla tre. Hakemukset otsikolla "Rekrytointikonsultti". Lisätietoa tehtävästä antaa aluejohtaja Juho Siikaluoma, puh. 050 411 6508 tiistaisin kello 15-16 ja perjantaisin kello 13-14.