(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti
Barona Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Oletko kiinnostunut löytämään parhaat osaajat sekä juuri heille sopivat työmahdollisuudet? Onko sinulla silmää hyville asiakaspalveluhenkilöille? Etsitkö työtä joka haastaa sinua päivittäin ja motivoidut onnistumisten kautta?

Barona Asiakaspalveluratkaisut tarjoaa yritysasiakkailleen erilaisia henkilöstöpalveluita kuten rekrytointi-, henkilöstövuokraus- ja ulkoistuspalveluita. Joukkomme kaipaa tuekseen oma-aloitteista, ahkeraa ja kokenutta Rekrytointikonsulttia, joka nauttii ihmisten parissa työskentelystä!

Tehtäväkenttäsi on erittäin monipuolinen ja tarjoaa laajan näkökulman koko henkilöstöpalvelualan toiminnasta. Käytännössä tulet vastaamaan asiakkaidemme eri asiakaspalveluroolien rekrytointien toteuttamisesta laadukkaasti ja aikataulujen mukaisesti. Kommunikoit aktiivisesti asiakkaidesi sekä työnhakijoiden kanssa sekä pidät huolta erinomaisen asiakaskokemuksen aikaansaamisesta.

Oletko sinä hakemamme rekrytoinnin ammattilainen?

Rekrytointikonsulttinamme olet asiakkaidemme luottohenkilö. Sinusta huokuu myynnillisyys ja kykenet pitkäjänteiseen sekä laadukkaaseen rekrytointiprosessien läpivientiin. Haluat ymmärtää asiakkaan todelliset tarpeet ja nautit asiakassuhteen kehittämisestä. Toivomme hakijalta erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä itseohjautuvaisuutta ja sinulla on energinen työote, näyttöjä henkilöstöpalveluista ja rekrytointien menestyksekkäästä hoitamisesta.

Motivoidut tulosten saavuttamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti dynaamisessa toimintaympäristössä sekä säilytät vakuuttavan ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alla. Arvostamme vankkaa kokemusta rekrytoinneista ja kykenet ottamaan vastuullesi isojen asiakkaiden rekrytointeja.

Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöön, jossa vallitsee vapauden ja vastuun kulttuuri.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kasvavassa liiketoiminnassa ja viihtyisässä työympäristössä. Työskentelet osana nuorekasta ja energistä tiimiä, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä. Meillä töissä saa olla hauskaakin ja kaverilta saa aina apua tarvittaessa! Toimipisteemme sijaitsee aivan Helsingin keskustassa loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Miten ja milloin?

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Baronan hakulomakkeen kautta jo tänään! Haastattelut pyritään käynnistämään jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävä on vakituinen ja työt alkava heti tai sopimuksen mukaan. Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, Yhteyspäällikkö Janne Heikkilä p. 050 5067455 vastaa lisäkysymyksiin arkisin klo 10-11 välisenä aikana.