(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti vuorotteluvapaan sijaisuuteen - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Eilakaisla on valtakunnallisesti toimiva suomalainen henkilöstöpalvelualan perheyritys. Tarjoamme ammattilaisia vakituisiin ja määräaikaisiin tehtäviin seuraavilla toimialoilla: toimisto ja asiakaspalvelu, IT, myynti ja markkinointi, taloushallinto, teollisuus, rakennus ja logistiikka. Olemme auttaneet asiakkaitamme menestymään jo vuodesta 1971 ja tänä päivänä olemme yksi alamme johtavia yrityksiä. Eilakaisla on tunnettu luotettavuudestaan ja palvelunopeudestaan. Oletko kiinnostunut rekrytoinneista, asiakkaiden konsultoinnista ja monipuolisesta tehtäväkentästä, jonka lopputulemana yhdistät oikeat tekijät oikeisiin yrityksiin? Me etsimme nyt rekrytointitiimiimme Rekrytointikonsulttia vuorotteluvapaan sijaisuuteen määräaikaisesti ajalle 9.3.-9.10.2020.

Rekrytointikonsulttina

pääset konsultoimaan eri aloilla toimivien asiakasyritystemme rekrytointitarpeita aina suorittavan tason tehtävistä vaativiin asiantuntija- ja päällikkötason tehtäviin, tarjoamaan asiakkaalle joustavia juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ratkaisuja ja rekrytoimaan tietenkin heille oikeat tekijät oikeisiin tehtäviin. Asiakkaamme ovat äänestäneet meidät jo 15 kertaa toimialamme luotettavimmaksi ja ammattitaitoisimmaksi toimijaksi ja nyt sinulla on hieno mahdollisuus päästä oman timanttisen konsulttityösi kautta jatkamaan näitä hienoja asiakaskokemuksia. Työpäiväsi tulevat varmasti olemaan monipuolisia ja ne pitävät sisällään mm. aktiivista asiakastyöskentelyä, tarjousten tekoa, rekrytointien toimenkuvankartoituksia, työpaikkailmoitusten laadintaa, profiilien aktiivista käsittelyä ja sopivien profiilien etsintää yhteistyössä talent sourcing tiimimme kanssa, työhaastatteluja ja henkilövalintoja, sekä henkilöarviointeja. Tulet viihtymään meillä varmasti, jos nautit monipuolisista tehtävistä ja sinulla on tahto ratkaista asiakkaittemme rekrytointihaasteet. 

Minkälaista Eilakaislalla on työskennellä ja minkälaisia ominaisuuksia toivomme sinulta 

Me Eilakaislalla otamme kaikki työntekijämme vastaan lämmöllä ja ilolla tehtävän luonteesta tai kestosta riippumatta. Me puhallamme yhteen hiileen ja työskentelemme tehokkaasti yhteisten tavoitteiden eteen, yli tiimi- ja aluerajojen. Sujahdatkin työyhteisöömme helposti, kun olet huumorintajuinen, proaktiivisesti töihin tarttuva persoona sekä tietysti henkilö, joka omaa aitoa kiinnostusta ihmisiin, asiakastyöhön ja henkilöstöpalvelualaan ja -toimintaan. Rekrytointitiimissä työkavereinasi ovat Anssi, Jaana ja Minna, joiden lisäksi muista tiimeistä työkavereita Helsingin toimistollamme löytyy yli 30.  Toivomme, että sinä vahvistaisit Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi. Olet luonteva asiakaspalvelija ja tiedät, että asiakassuhde syntyy kuuntelemalla, mutta sinulla on uskallusta myös konsultoida asiakasta asiantuntemuksellasi. Olet hyvä ihmistuntija ja tehokas töiden organisoija - työskentelet mielelläsi projektinomaisesti rekrytointitoimeksiantojen parissa, etkä hätkähdä muuttuvia tilanteita. Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa vahvaa työkokemusta eri tasoisten rekrytointien ja konsultoivan asiakastyöskentelyn parista ja eduksesi on myös, jos sinulla löytyy jo kokemusta käyttämistämme soveltuvuusarvioinneista (Cut-e tai SHL). Arvostamme myynnillistä, itsenäistä ja kokonaisvaltaista työotetta, rohkeutta uusien asioiden kohtaamiseen sekä rutiininsietokykyä. Toivomme sinulta myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Vuorotteluvapaan sijaiseksi hyväksyntä edellyttää myös, että olet TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö ja että täytät TE-toimiston vuorotteluvapaan sijaiselle asettamat kriteerit.

Me haluamme tarjota sinulle 

huumorintajuisen ja iloisen, yhteistyöhön panostavan ja työtäsi tukevan asiantuntevan tiimin sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työn vaihtelevien asiakkaiden ja toimeksiantojen parissa. Sinulla on hieno mahdollisuus kehittyä tehtäviesi kautta kanssamme henkilöstöalan timanttiseksi ammattilaiseksi ja olisi upeaa, jos myös me voisimme oppia jotain uutta sinulta. Palkkausmallimme on kilpailukykyinen ja kannustava, meillä on käytössä lounasetuus, virikesetelit, etätyömahdollisuus, iltapäivisin kokoontuu välipalajengi ja juoksemme vuosittain yritysmaratonin. Tarjoamamme työsuhde solmitaan määräaikaisena vuorotteluvapaan sijaisuutena ajalle 9.3.-9.10.2020, ja tehtävä on kokoaikainen. Isot ja valoisat toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa Mikonkadulla.

Lisätietoja hakuun liittyen 

Olisiko sinä uusi Rekrytointikonsulttimme?  Hakuprosessista vastaa Eilakaislalla palvelupäällikkö Anssi Säkö. Anssin tavoitat mahdollisia lisäkysymyksiä varten numerosta 030 6090 502 tai sähköpostitse anssi.sako@eilakaisla.fi  Mikäli tunnistit itsesi, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2020 mennessä osoitteessa  kaislanet.eilakaisla.fi . Odotamme innolla kuulevamme sinusta!