(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti, StaffPoint Oy, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2019
Hyppää mukaan kehittämään ammattitaitoasi mielenkiintoisten ja haastavien rekrytointien pariin! Haemme nyt uutta työkaveria Toimisto, Contact Center ja ICT -tiimiin. Kyseessä on kokopäiväinen ja vakituinen työsuhde ja työ on päivätyötä arkisin liukumien puitteissa.

Tehtävässä vastaat mm. Henkilöstöhallinnon, IT ja taloushallinnon toimeksiannoista ja rekrytointiprosessien läpiviennistä kokonaisuudessaan sisältäen muun muassa hakemusten käsittelyn ja haastattelut, hakijoiden houkuttelun ja etsimisen eri kanavia hyödyntäen. Tehtäviisi kuuluu myös rekrytointimarkkinointi, yhteydenpito eri sidosryhmiin, henkilöarvioinnit (Cut-e), asiakkaan tukeminen kandidaattien valinnassa sekä uramahdollisuuksien tarjoaminen.

Meillä on hyvä ja positiivinen työilmapiiri, joten etsimme positiivista tiimipelaajaa, joka myös inspiroituu alan tuoreimmista innovaatioista, menetelmistä ja teknologioista. Työssäsi käytät luontevasti erilaisia työskentelyäsi helpottavia järjestelmiä. Olet tottunut hyödyntämään erilaisia verkostoja kartoittaessasi ja etsiessäsi potentiaalisia kandidaatteja ja haluat lisäksi vaikuttaa sosiaalisen median kanavissa aktiivisesti itsekin.


Edellytämme sinulta

Aikaisempaa rekrytointikokemusta
Tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. korkeakoulututkinto.
Uusien järjestelmien nopeaa omaksumista. Käytössämme on mm. Saima Rekry.
Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä aktiivisesti hoitaa ja neuvotella asioista oman työn kannalta keskeisten sidosryhmien kanssa.
Suomen ja englannin kielen erinomaista hallintaa. Englannin kielitaitosi tulee olla erittäin sujuvaa myös ammatillisella tasolla, sillä tarvitset sitä lähes päivittäin työssäsi sekä kansainvälisten asiakkaidemme että kandidaattiemme kanssa.


Tarjoamme sinulle

Mukavan ja kannustavan tiimin ympärillesi sekä tukiorganisaation työtehtäviesi menestyksekkääseen hoitamiseen.
Mahdollisuuden etätyöhön ja joustavat työajat.


Arvostamme

Cut-e-lisenssiä ja käyttökokemusta.


Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.staffpoint.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader (lähiesimies) Annika Kuivalainen, puhelimitse 3.12 klo. 13-14 ja muina aikoina sähköpostitse

Avainsanat #rekrytointi #rekrytointikonsultti #StaffPoint


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Team Leader, Toimisto, ICT, Contact Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi