(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti rakennusalalle
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020

Kiinnostaako sinua monipuolinen työ henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Pidätkö sosiaalisista tilanteista ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Barona Rakennus Oy etsii Tampereen tiimiin rekrytoijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:

Työnkuva koostuu monipuolisista rekrytoinnista, asiakkuuksien hoitamisesta ja rekrytointialan päivittäisistä tehtävistä. Olennaista on asenne ja halu tehdä kovasti töitä työntekijöidemme ja asiakkaidemme palvelemisen eteen. Toivomme, että sinulla on kiinnostusta tai aikaisempaa kokemusta erityisesti rekrytointiin ja työsuhdeasioihin liittyvistä tehtävistä.

Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat työpaikkailmoitusten teko, ehdokasviestintä, työpaikkahaastattelut sekä yhteydenpito jo meillä oleviin työntekijöihin päivittäisten asioiden hoitamisessa. Pääset osallistumaan myös erilaisiin rekrytointitapahtumiin ja tekemään yhteistyötä oppilaitosten sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Mitä haemme?

Haemme oma-aloitteista ja positiivisella asenteella varustettua henkilöä, ja olennaista on halu oppia uutta sekä kiinnostus rekrytointia kohtaan. Tehtävä edellyttää organisointikykyä, sosiaalisia taitoja, huolellisuutta ja motivaatiota myös rutiiniluonteisia tehtäviä kohtaan. Rakennusalan tuntemus tai työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä työpaikan saamiseksi. Meille tärkeintä on löytää huippu tyyppi, joka asenteellaan ja olemuksellaan pystyy entisestään vahvistamaan ammattitaitoista ja kannustavaa työyhteisöämme ja kantamaan vastuunsa tiimissä.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan menestyvässä ja kasvavassa yrityksessä, jossa vapaus ja vastuu toteutuvat aidosti. Meillä tehdään töitä energisessä työporukassa; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat oppia uutta. Tuemme työntekijöitämme liikkumaan ja voimaan hyvin, tarjoamme muun muassa liikunta- ja ateriaedun. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen keskustassa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli koet olevan sopiva henkilö tehtävään ja työ herätti mielenkiintosi, niin jätä hakemus palkkatoiveineen järjestelmäämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa 17.7.2020 asti Barona Rakenuksen Antti Hölli p.050 502 5158 antti.holli@barona.fi ja 20.7. alkaen Mika Salminen p. 050 575 7511 mika.salminen@barona.fi