(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti, Palveluratkaisut
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020

Haemme rekrytointikonsulttia Palveluratkaisuiden tuottamiseen . Tule osaksi asiantuntevaa ja energistä tiimiämme - emme malta odottaa uutta osaajaa joukkoomme! Lupaamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamista sekä asiakkaalle tuotettavia rekrytointipalveluita.

Sinun päätehtävänäsi on toimia ulkoistusasiakkaamme rekrytointitiimissä. Vastuisiisi kuuluvat muun muassa rekrytointien suunnittelu ja toteutus sisältäen rekrytointimarkkinointia sekä henkilöarviointeja. Lisäksi tehtävänäsi on jatkuvasti kehittää hakijakokemusta ja yhteistyötä asiakkaamme eri sidosryhmien kanssa Olet tiimimme avainpelaaja sekä rekrytoinnin asiantuntija ja tuet tiimiämme myös rekrytointipalvelun operatiivisissa asioissa. Ulkoistusasiakkaamme toimii rahoitus ja vakuutusalla, jonka vuoksi toivommekin sinun omaavan alalta jo kokemusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista rekrytoinneista, asiakaslähtöisyyttä sekä konsultoivaa työskentelyotetta. Sinulla on mielellään kokemusta myös soveltuvuusarvioinneista (erityisesti Papi/Cubiks). Kokemus monipuolisista rekrytoinneista on myös eduksi, sillä rekrytoitavat roolit vaihtelevat asiakaspalveluntehtävistä erilaisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin. Olet myös tottunut toimimaan asiakkaiden/esimiesten kanssa rekrytoinnin parissa nopeatempoisessa ympäristössä. Toivomme sinun olevan aktiivinen, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja motivoitunut rekrytoinnin ammattilainen, joka haluaa kehittyä työssään jatkuvasti.. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito lasketaan eduksi.

Pääset mukaan sosiaaliseen, ahkeraan ja tutkitusti tyytyväiseen työyhteisöön, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan. Työn iloa sinulle tuovat dynaaminen ilmapiirimme sekä työskentelykulttuurimme, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu.

Haluamme olla asiakkaamme paras kumppani tilanteessa kuin tilanteessa, joten toimintamme keskiössä ovat asiakkaamme liiketoiminnan ymmärrys, asiakaslähtöisyys ja vastuullinen työskentelyote. Laaja palveluvalikoimamme sekä markkina-asemamme takaavat, että omalle henkilöstöllemme on tarjolla moninaisia kehittymis- ja kasvumahdollisuuksia. Emme tyydy vakiintuneisiin toimintamalleihin, vaan luomme uusia ja ennennäkemättömiä palvelukokonaisuuksia.

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut sekä näköalapaikan alan johtavan toimijan palveluksessa, dynaamisessa ja voimakkaasti kasvavassa yrityksessä. Nykyaikaiset työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa. Työtä tehdään myös asiakkaamme tiloissa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Haluatko olla mukana?

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Janne Heikkilä, Business Director 24.8 klo 10-11 ja 13:30-14:30, 27.8 klo 10:30-11:30 +358 50 506 7455.

Jätäthän hakemuksen sekä palkkatoiveesi mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 2.9.2020. Olethan nopea sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävän aloitus Syys- lokakuun aikana taikka sopimuksen mukaan.

Tarkempaa tietoa Baronasta löydät seuraavan linkin takaa: https://barona.fi/yrityksille/meista/