Rekrytointikonsultti / Palveluinsinööri
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Liiketoimintamme vahvan kasvun myötä etsimme Etelä-Suomen alueelle Rekrytointikonsulttia / Palveluinsinööriä Barona Kunnossapito Oy:lle.

Barona Kunnossapito on erikoistunut kunnossapitoalan ja asennusprojektien henkilöstöratkaisuihin. Tarjoamme kaiken tasoisia työtehtäviä avustavista suorittavan tason rooleista aina vaativampiin toimihenkilötehtäviin. Tyypillisiä tehtävänimekkeitä ovat sähkö-, kone- ja kunnossapitoasentaja, hitsaaja, HSE-valvojat ja työmaapäällikkö.

Tehtävässä vastaat nimetyille kunnossapidon asiakkaillemme tuotettavan henkilöstöpalveluiden laadusta sekä yhteistyön kehittämisestä. Työtehtäväsi pitävät sisällään teollisuusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin kokonaisvaltaisen hoitamisen, asiakasyhteistyön ylläpitämisen ja kehittämisen sekä satunnaisesti myös myynnin tukena toimimisen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen) ja teollisuustoimialan tuntemusta, jotta ymmärrät asiakkaidemme päivittäistä arkea ja pystyt auttamaan heitä oikeiden ratkaisuiden löytämisessä. Kunnossapitoalan ja projektiliiketoiminnan ymmärrys lasketaan eduksi tehtävässä. Rekrytointikokemus ja työsuhdeasioiden osaaminen ovat etu, mutta eivät edellytys työtä haettaessa, sillä HR-osaamisen kasvattamiseen tarjoamme paljon koulutusta sekä kokeneen organisaation tuen.

Baronalla tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiimissä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan ja haluat olla osa tiimiämme. Töitä tehdään tosissaan, mutta aina pieni pilke silmäkulmassa.

Etsimme henkilöä, joka on sosiaalisesti lahjakas, utelias, omatoiminen, ahkera ja tunnollinen tiimipelaaja, joka haluaa pitää hyvää huolta työnhakijoista ja asiakasyrityksistä. Työssä toimitaan jatkuvasti muuttuvassa ja nopeatempoisessa ympäristössä, joten järjestelmällinen työskentelytapa ja hyvä paineensietokyky ovat myös tarpeen.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin sekä vapautta ja vastuuta yhdistävän mukavasta ja kannustavasta työyhteisöstä. Pääset kartuttamaan osaamistasi Suomen teollisuuden huolto- ja kunnossapitoyrityksien parista. Töitä tehdään pääasiassa toimistotyöaikoina, mutta työ vaatii ajoittain joustamista ja venymistä työaikojen suhteen.

Heräsikö kysymyksiä? Voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Anssi Pekkariseen, puh. 043 824 3624 soittoaikoina: tiistaina 21.5. klo 15.00-16.30 tai maanantaina 27.5. klo 15.00-16.30

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta 3.6.2019. Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastattelutyökalumme avulla. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään elokuun aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269074
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.6.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 043 824 3624
  • Sijainti: Vantaa, Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Porvoo