Rekrytointikonsultti / MPS Career Oy
MPS-Yhtiöt

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Hyvä johtamistaito ja osaava, motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohtia liiketoiminnan menestykselle. Parhaat johtajat myös tietävät, että voittajaorganisaatiot rakentuvat yksilö kerrallaan. MPS tukee yksilön ja ryhmän vahvuuksien siirtämistä organisaation tulokseksi kaikissa työelämän vaiheissa. Olemme suomalainen, kansainvälisesti toimiva liikkeenjohdon kumppani ja rakennamme asiakkaiden kanssa yhteisiä menestystarinoita yksilöiden ja ryhmän vahvuuksia hyödyntäen. Meitä on Suomessa jo yli sadan huippuasiantuntijan joukko tukemassa asiakasyritystemme esimiehiä, johtajia ja hr-henkilöitä johtamisessa ja erilaisissa henkilöstöä koskevissa kysymyksissä. www.mps.fi | www.mpsglobe.com

Toimintamme kasvaessa haemme

Rekrytointikonsultteja

Työmme on joustavaa ja monikanavaista, voit tehdä sitä lähes mistä päin Suomea tahansa. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Oulussa ja Kuopiossa.

Toimit asiakasorganisaatioidemme asiantuntijakumppanina osaajien löytämisen parissa. Päätehtävänäsi on toteuttaa asiantuntija- esihenkilö sekä johtotason rekrytointeja. Sinulla on mahdollisuus tämän lisäksi mahdollisuus laajentaa asiantuntijuuttasi henkilöarviointeihin, uudelleensijoittumisvalmennuksiin sekä henkilöstön kehittämiseen. Monipuolisessa konsultin työssä toteutat asiakkaidemme henkilöstöön liittyviä projekteja läpi erilaisten toimialojen ja organisaatiotasojen. Itsenäisyyttä, vapautta ja vaikuttavuutta tarjoavan roolin ohella teet tiivistä yhteistyötä kollegoiden kanssa mm. moniammatillisissa palvelutiimeissä. Motivoidut tuloksellisuudesta ja pystyt sekä tunnistamaan asiakkaan tarpeet että kehittämään asiakkuuksia kumppanuussuhteiksi. 

Sinulla on syvällinen osaaminen rekrytointien itsenäisestä hoitamisesta sekä vahva motivaatio kehittyä HR-konsultoinnin ammattilaisena. Taustasi voi olla rekrytoinnin koordinointi- tai asiantuntijatehtävissä organisaation sisällä tai voit olla jo rekrytoinnin toimialla kokemusta kerryttänyt osaaja. Työskentelytavaltasi olet omatoiminen ja itseohjautuva, otat vastuun työsi organisoinnista luontaisesti itsellesi. Säilytät energisyytesi tilanteissa, joissa on monta rautaa tulessa ja aikataulut ovat ajoittain tiukkoja. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn innostavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä, jossa voit halutessasi laajentaa osaamistasi esimerkiksi johtamisen ja työyhteisöjen kehittäjänä tai suorahaun ammattilaisena. MPS-rekrytoijana sinulla on mahdollisuus ainutlaatuiseen näköalapaikkaan henkilövalintojen parissa; Näet erilaisia organisaatioita niin pk-sektorilla, julkishallinnossa kuin pörssiyrityksinä. Saat tueksesi luottamusta herättävän brändin tuen, moniammatillisen tiimin sekä fiiliksen, jossa et ole haastavissakaan tilanteissa yksin.  

Voit tutustua MPS:n rekrytointikonsultin työhön myös Helsingin konsulttimme Sani Kaajaksen haastattelun kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti MPS:n HR Manager Marko Viitikko, puh. 040 777 5191.  Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 16.5.2021 mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1451444
  • Tehtäväalue: HR, Konsultointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Marko Viitikko (MPS)
  • Sijainti: Helsinki, Kuopio, Oulu, Tampere, Turku, Vaasa