(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti, kokoaikainen, useita paikkakuntia
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021
Oletko rekrytoinnista kiinnostunut, jo hieman työkokemusta kerryttänyt alan osaaja? Oletko myynnillinen, hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu ammattilainen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme rekrytointikonsultti!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme myynnillistä rekrytointikonsulttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde kestää kesäkuun loppuun, mutta jatko voi tilanteen selkeytyessä olla myös mahdollinen. Työssä on etätyömahdollisuus, mutta tulevaisuutta ajatellen toivomme sijaintisi olevan Helsinki, Tampere, Turku tai Jyväskylä. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian.

Rekrytointikonsultin tehtävässä toimit osana yrityksen rekrytointitiimiä. Arkesi koostuu hakijoiden etsintä- ja kaivuutyöstä, kontaktilistojen teosta, hakijoiden haastatteluista ja viestinnästä eri sidosryhmille. Työssä korostuvat myynnillinen ote työhön, viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä IT-alan tuntemus. Tämä työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi kasvavan IT-talon rekrytointitiimiä ja olemaan osa heidän kasvavaa organisaatiotaan.

Asiakasyritys on suomalainen IT-alan yritys, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.

Asiakkaamme on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä on yli 1 200. Juuremme ovat Suomessa, ja toimimme asiakkaidemme kanssa kotona ja kansainvälisesti. Rakennamme maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu – yhteispelillä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa.

Pääasialliset tehtävät
 • Kandidaattien etsintä ja kontaktointi
 • Haastattelujen pitäminen
 • Yhteydenpito hakijoihin, rekrytoiviin esimiehiin ja muihin sidosryhmiin
 • Muut rekrytoinnin työtehtävät
Odotamme sinulta
 • Aikaisempaa relevanttia kokemusta rekrytoinnin työtehtävistä
 • Työtä tukevaa koulutustaustaa (esimerkiksi kasvatus-, kauppatieteellinen tai viestintä)
 • IT-alan tuntemusta
 • Myynnillistä otetta työhön
 • Vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Kehittyä rekrytoinnin työtehtävissä
 • Kerryttää arvokasta työkokemusta rekrytoinnin ja IT-alan piiristä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Yrityskulttuurin, jossa toimitaan ketterästi matalan hierarkian organisaatiossa

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 7.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 (arkisin klo 13-15) tai sähköpostitse saara.niskanen@studentwork.com. Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmeät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.
Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.
Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!