(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti Jyväskylään
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2018

Haemme REKRYTOINTIKONSULTTIA vakituiseen työsuhteeseen Baronan Jyväskylän toimistolle.

Pitkäaikainen rekrytointikonsulttimme Tiina siirtyy urallaan uusiin haasteisiin, ja nyt haemme hänelle seuraajaksi Jyväskylään rekrytoinnista, erilaisista ihmisistä ja liiketoiminnoista innostuvaa

REKRYTOINTIKONSULTTIA

Työssäsi meillä pääset kiinni monipuolisiin rekrytoinnin haasteisiin ja pääset toteuttamaan rekrytointia eri tavoin vaativien asiantuntija- ja päällikkötehtävien äärelle. Tapaat työssäsi työnhakijoita, perehdyt heidän osaamiseensa ja ymmärrät potentiaalin, joka jokaisessa työnhakijassa piilee, kun sopiva työ löydetään. Kasvatat omalla työlläsi omaa osaajaverkostoasi ja huolehdit työssäsi niin asiakkaiden kuin hakijoidenkin tyytyväisyydestä.

Tärkeintä on, että osaat löytää asiakkaidemme rekrytointihaasteisiin oikeat hakutavat, ja onnistuneilla rekrytoineilla autat heitä loistamaan liiketoiminnassaan. Työssäsi sukkuloit sulavasti Baronan asiantuntijoiden joukossa ja luot itsellesi koko konsernin kattavan yhteistyöverkoston.

Odotamme sinulta kokemusta rekrytoinnista sekä tehtävää tukevaa korkeakoulututkintoa. Sopivan kokemuksen lisäksi vielä tärkeämpää on palava into rekrytointityön tekemiseen. Organisaatioiden ja ihmisten toiminta kiinnostaa sinua, ja liikutkin sujuvasti asiakasrajapinnassa organisaatioiden eri tasoilla. Osuva viestintä ja sähköisten medioiden tehokas käyttö ovat myös taitojasi. Rekrytointityö on dynaamista ja vaatii ketteryyttä, täsmällisyyttä ja kykyä pysyä tilanteen tasalla.

Tule toimimaan kanssamme Keski-Suomen liike-elämän kärkiyritysten kanssa. Saat ammattitaitoisen, työstään innostuneen tiimin kaveriksesi ja mahdollisuuden kasvaa työssäsi huippuasiantuntijaksi. Omassa työssäsi onnistumalla pääset iloitsemaan myös asiakasyritystesi onnistumisesta!

Lisätietoja antavat Barona työelämäpalvelujen Anssi Nieminen p. 050 439 6060 ja Competestin Mervi Puupponen p. 050 326 8000. Jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta viimeistään 16.4.2018.