(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti Jyväskylään tai Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Hei tuleva kollegani, 

 

me olemme Lassila & Tikanojan Kiinteistöpalveluiden rekrytointitiimi ja etsimme uutta työkaveria. Tästä viiden energisen mimmin porukasta kolme työskentelee Helsingissä ja kaksi Turussa. Etätyöt ja Teams-palaverit ovat meille siis tuttua kauraa. Sinun tukikohdaksi ajattelimme Jyväskylää tai Oulua, jotta voisimme olla lähempänä sisäisiä asiakkaitamme myös Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomen osalta.

 

Tässä tehtävässä vastaat alueesi siivous- ja tukipalveluiden työntekijärekrytointiprosessien tasokkaasta läpiviennistä. Suomeksi sanottuna etsit hyviä siivoojia, ja heitähän on tunnetusti välillä vähän hankala löytää. Sinä et kuitenkaan helpolla luovuta, vaan keksit ja toteutat aktiivisesti uusia ideoita potentiaalisten hakijoiden saamiseksi. Rekrytointityön lisäksi osallistut erilaisiin HR:n kehitysprojekteihin. Niitähän tämänkokoisessa talossa riittää, joten pääset takuulla mukaan juuri sinua kiinnostaviin some-, kanban- tai growth hacking -karkeloihin!  

 

Kristallipallomme antaa ymmärtää, että olet itseohjautuva tiimipelaaja, jota ei haittaa työskennellä pidemmän välimatkan päässä muusta tiimistä.  Lisäksi olet mainio verkostoituja, sillä tehtäviisi kuuluu aktiivinen yhteistyö sidosryhmien kanssa.  Hyvä palvelu on meille sydämen asia, joten sinäkin jaksat panostaa asiakaspalveluun ja hakijakokemukseen kerta toisensa jälkeen ja pusket asioita päättäväisesti eteenpäin myös rutiininomaisissa tehtävissä. Odotamme sinulta myös aiempaa kokemusta rekrytoinnista työvoimavaltaiselta alalta ja tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

 

Rekrytointikonsultin roolissa L&T:llä saat laajan näkökulman kiinteistöpalvelualaan yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi eteenpäin. Saat käyttöösi ison talon edut, kuten hyvinvointietuja ja laajennetun työterveyshuollon. Me tarjoamme sinulle turvallisen työympäristön ja kannustavan työtiimin, jossa taklaamme haasteet ammattitaidon ja huumorin avulla - yhdessä.

 

Laitahan kynä sauhuamaan ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen määräaikaan mennessä! Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, voit kilauttaa tätä tehtävää tällä hetkellä hoitavalle kollegalle tai rekrytiimin esimiehelle:

 

Rekrytointikonsultti Karoliina Salermo, yhteydenotot maanantaisin klo 14-15, puh. 040 028 3443

Rekrytointipäällikkö Anna Kallio, yhteydenotot 7.10. klo 15-16 tai 13.10. klo 14-16, puh. 050 385 5184

 

Ystävällisin terveisin koko tiimin puolesta, 

Julia Majuri 

Rekrytointikonsultti & tuleva työkaverisi

 

PS. Kurkkaa täältä rekryprosessin aikataulu: 

https://www.recright.com/profile/7ff3cf61dbe9efabfba1a80f6d24a20f9ff3