(Poistunut julkaisusta)

REKRYTOINTIKONSULTTI, HELSINKI
ManpowerGroup Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
ManpowerGroup Solutions Oy:n jatkuvien rekrytointipalvelujen yksikkö HRO tuottaa rekrytointeja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat kattaa koko rekrytointiprosessin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen sekä jatkuvissa että projektiluonteisissa rekrytointitarpeissa. Paikannamme parhaat osaajat ja tuemme organisaatioita mm. työnantajamielikuvan kehittämisessä, HR-järjestelmissä sekä koulutusten ja valmennusten hallinnassa. Tarjoamme osaamisemme, parhaat käytäntömme ja teknologiamme rekrytointiin kotimaan lisäksi 80 muussa maassa.

 

Meillä HRO:ssa noin 40 rekrytoinnin ammattilaista työskentelee monipuolisissa tehtävissä Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän toimipisteissämme – ja tietysti asiakkaillamme. Yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan työssä kehittymiseen on meille kaikille tärkeää.

Työpäivät meillä ovat ennen kaikkea monipuolisia: tiimimme työskentelee rekrytoinnin ja sen jatkuvan kehittämisen lisäksi esimerkiksi työnantajamielikuvan, työntekijäkokemuksen (EVP), sosiaalisen median, palvelumuotoilun, HR-järjestelmien, videotuotannon, Talent Sourcingin/Researchin ja työlainsäädännön parissa. Mukaan mahtuu innostunut ja alasta kiinnostunut uusi tiiminjäsen!

 

Haemme Helsingin konsulttitiimin vahvistukseksi ketterää

 

REKRYTOINTIKONSULTTIA

 

Tarjoamme asiakkaillemme laadukasta asiantuntijapalvelua. Edellytämme luonnollisesti, että olet jo aiemmin työskennellyt rekrytoinnin parissa ja sinulle on näin karttunut mukavasti kokemusta rekrytoinnin eri toiminnoista, kuten tehtäväkuvan määrittelystä, ilmoitusten kirjoittamisesta, CV-karsinnasta, kandidaattien haastatteluista ja hakijaviestinnästä. Muutoin pääset osaltasi vaikuttamaan tulevan tehtäväsi sisältöön kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti. Ehdottomana vaatimuksena on, että olet positiivinen tiimityöskentelijä, innostut uusista asioista ja sinulla on kykyä tarttua asioihin erilaisilla tavoilla ja vaihtelevissa tilanteissa.

Meillä päivät voivat joskus sisältää paljonkin rutiinia ja toisinaan taas pelkästään jotakin aivan uutta. Kyky mukautua erilaisiin tilanteisiin on meillä äärimmäisen tärkeää. Voit olla taustaltasi generalisti tai rekrytoinnin kiistämätön superstara – uutta kollegaamme valitessa sopiva kokonaisuus ratkaisee, ja se muodostuu mm. seuraavista aineksista:

 

  • aito halu työskentelyyn ja konsultointiin asiakas- ja hakijarajapinnassa
  • sourcing/research-kokemus, menetelmien tuntemus tai kiinnostus näihin  
  • mielenkiinto ja kokemus erilaisista tavoista arvioida henkilön sopivuutta tehtävään
  • erinomaiset kirjalliset ja suulliset viestintätaidot suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen taito on plussaa
  • kyky priorisoida ja hallita useita rekrytointeja/projekteja samanaikaisesti
  • kyky tuottaa asiantuntevaa sisältöä erilaisiin markkinoinnin ja viestinnän tarpeisiimme
  • halu näkyä vahvana ammattilaisena sosiaalisen median kanavissa
     

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tulet työskentelemään Helsingin toimipisteen lisäksi asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Matkustaminen tehtävässä on satunnaista, mutta siihen on hyvä varautua.

 

Lisätietoja tehtävästä saat Team Lead Johanna Tammiselta p. 040 541 3155. Halutessasi voit jättää soittopyynnön sähköpostilla johanna.tamminen@manpowergroup.fi. Jos haluat kuulla rekrytointikonsultin työstä ja meidän arjesta mahdolliselta tulevalta kollegaltasi, voit kilautella vaikkapa Laura Iisakalle p. 040 573 0517 tai Pia Igonille p. 040 670 3586. Fiiliksiä voit seurailla myös Insta-tililtämme:  mpg.solutions.hro  

 

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 30.8. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja teemme valinnan turhia aikailematta tavatessamme joukkoomme sopivan ja haluavan henkilön.