(Poistunut julkaisusta)

REKRYTOINTIKONSULTTI, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroup-konsernia, joka vuonna 2019 on valittu kymmenennen kerran World’s Most Ethical Companies® -listalle sekä yhdeksi Fortune’s Most Admired Companies -yhtiöksi. Olemme sitoutuneet monimuotoiseen ja yhdenvertaiseen työllistämiseen. Lue lisää yhtiön toiminnasta ja palveluista osoitteessa www.manpowergroup.fi

 

Jatkuvan kasvumme tueksi haemme kahta REKRYTOINTIKONSULTTIA Helsingin Experiksen huipputiimiin.

Tule osaksi ammattitaitosta ja luovaa konsulttitiimiämme. Etsimme taitavaa rekrytoinnin osaajaa, jolla on kokemus yhden tai useamman toimialan/osaamisalueen henkilövalinnoista. Tiimiämme ohjaa vahva taito ja tahto toteuttaa menestyksellisesti monipuolisia ja korkeatasoisia rekrytointiprosesseja. Kannamme vastuuta ja haluamme säilyttää uteliaisuuden jatkuvasti muuttuvassa rekrytoinnin maailmassa. Ammattitaitoamme tukevat erinomaiset sosiaaliset taidot ja ihmistuntemus.

Olet ratkaisukeskeinen, myynnillinen ja asiakaslähtöinen rekrytoija, jolla on kyvykkyyttä myydä ja toteuttaa vaativia henkilövalintaprosesseja. Sinulla on myös taito ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa, jotta voit konsultoida ja löytää yhdessä asiakkaan kanssa sopivimmat menetelmät ja ratkaisut. Etsimme henkilöä, joka voi olla jo hyvinkin kokenut alalla tai sitten uudempi tulokas. Pääasia on se, että laaja-alainen rekrytointi ja asiakastyö motivoi sinua aidosti ja haluat olla tärkeä osa Experiksen menestystä.

Tiimin lisäksi työssäsi sinua tukee maailman johtava, eettisyydestään tunnettu henkilöstöpalvelualan yritys sekä kokenut konsultti- ja myyntiorganisaatio.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- aikaisempaa kokemusta myynnillisestä työstä ja henkilövalinnoista yhdeltä tai useammalta osaamis-ja/tai toimialalta
- aitoa kiinnostusta asiakkaiden rekrytointihaasteiden ratkaisemiseen ja henkilövalintoihin
- sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista osaamista
- itsenäistä ja kehitysorientoinutta toimintaotetta
- luovaa ja ratkaisukeskeistä positiivista asennetta
- kokemus verkostohausta katsotaan eduksi

Experis tarjoaa alan kiinnostavimman näköalapaikan rekrytointimarkkinoilla ja mahdollisuuden kehittyä edelleen rekrytoinnin huippuammattilaiseksi.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus@fi.experis.com, 040 723 9913.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään mahdollisimman nopeasti, koska me odotamme jo teitä!