(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti (Executive Search Consultant)
Personnel Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Personnel Groupin liiketoimintaa laajennetaan vahvasti Oulun ympäristössä ja koko Pohjanmaan alueella. Etsimmekin nyt joukkoomme Oulun alueelle kahta ja Kokkolan-Vaasan alueelle yhtä

REKRYTOINTIKONSULTTIA

vastaamaan Personnel Groupin palveluiden myynnistä ja tuottamisesta toimialueellasi. Työssäsi tulet pääsemään avainroolissa mukaan rakentamaan ja toteuttamaan uutta liiketoimintamallia ja alueellisesti uutta liiketoimintaa yhdessä asiaan vahvasti sitoutuneen taustaorganisaation kanssa.

Organisoit ja johdat omaa työtäsi rakentamalla vahvoja asiakassuhteita, laajentamalla verkostojasi ja luomalla aitoa sidosryhmäyhteistyötä. Hyödynnät sujuvasti digitaalisen markkinoinnin keinoja ja otat helposti haltuun alan viimeisimmät työkalut. Taustaltasi voit olla HR/suorahaun ja rekrytoinnin ammattilainen tai liiketoiminnan ja yleisjohdon osaaja, jonka tausta yritysmaailmasta mahdollistaa nopean liikkeellelähdön haetussa roolissa.

Olet aktiivinen ja yrittäjähenkinen tekijä ja sinulla on vahva halu auttaa asiakkaitamme menestymään työelämän muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja sitkeyttä työskennellä alati muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on mielellään soveltuva korkeakoulututkinto ja kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä Kokkolan ja Vaasan alueella myös ruotsiksi.

Sinulla on vastuu ja vapaus rakentaa oma työpäiväsi vastaamaan asiakkaiden kysyntää.  Saat käyttöösi modernit työtilat ja välineet. Työpisteesi ei tarvitse olla kiinteä, ja tuemme tarvittavin välinein myös etätyöskentelyä mahdollisuuksien mukaan. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan lisäksi myös mahdollisuuden parantaa ansiotasoasi saavuttamiesi tulosten avulla.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden toimia rekrytoinnin ja organisaation kehittämisen ammattilaisena yhteistyössä konsernimme muiden ammattilaisten kanssa. Pääset työskentelemään merkittävissä toimeksiannoissa niin paikallisten kuin valtakunnallistenkin asiakkaidemme kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antavat partnerit Heikki Laitala 040 726 3395 (Oulu) ja Jarno Juola (Vaasa/Kokkola) 040 307 5231. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 7.7.2019 mennessä www.personnel.fi sivujen kautta.