(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti Baronalle
Barona Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Rekrytoinnin ammattilainen, haluatko uusia haasteita? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Baronan asiantuntijarekrytointeihin keskittynyttä huipputiimiä, jossa vastuu ja vapaus ovat kantava ohjenuora.

Barona on muuttuvan työelämän asiantuntija ja Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman palveluita henkilöstön rekrytointiin ja resursointiin, kehittämiseen, sopeuttamiseen sekä ammatilliseen kuntoutukseen. Rekrytoimme asiakasyrityksiemme palvelukseen eri alojen osaajia, päälliköitä ja asiantuntijoita. Rekrytoinnin tukena tarjoamme myös soveltuvuusarviointeja. Valttejamme ovat vastuullisuus, vahva toimialaosaaminen ja innovatiivinen tapa toimia.

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt Helsingin keskustan päätoimistoomme vahvan kasvun tueksi rekrytoinnin ammattilaista toteuttamaan monipuolisia hallinnon, HR:n, ja taloushallinnon rekrytointeja. Rekrytointikonsulttina vastaat asiakkaidemme rekrytointiprosesseista alusta loppuun. Laadit työpaikkailmoitukset, käsittelet hakemukset ja hoidat haastattelut sekä ehdokkaiden esittelyn asiakkaille. Tehtävässä toimit läheisesti asiakasrajapinnassa, hoidat asiakassuhteita ja hankit uusia asiakkaita – myynnillinen ja markkinoinnillinen ote sekä asiakaslähtöinen asenne varmistavat roolissa onnistumista.

Tarjoamme

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden itsenäiseen työhön sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi monipuolisessa tehtävässä. Alan johtavana toimijana tarjoamme mielenkiintoisimmat asiakkuudet, digitaalisesti edistykselliset työkalut ja järjestelmät sekä hyvät työsuhde-edut. Itsenäisen työn tueksi pääset osaksi energistä ja rentoa tiimiä, joka tukee kehittymistäsi tehtävässä sekä tekee työnteosta mielenkiintoista. Meillä työskentelyä ohjaa ajatus vapaudesta ja vastuusta sekä luottamuksesta jokaista työntekijäämme kohtaan, mikä näkyy myös jokapäiväisessä työssämme.

Edellytykset

Tehtävä edellyttää kokemusta ja näkemystä ammattimaisen rekrytointiprosessin läpiviennistä sekä halua toimia asiakasrajapinnassa. Lisäksi toivomme sinulta näyttöä asiakassuhteiden kehittämisestä ja kasvattamisesta. Tehtävän luonteen mukaan omaat itsenäisen ja tavoitteellisen työtavan sekä nautit vastuusta. Luonteeltasi sovit dynaamiseen ympäristöön: toimit hyvin keskellä muutosta ja pystyt hyppäämään nopeasti yllättäviin ja haastaviin tilanteisiin.

Tehtävässä menestyminen vaatii

  • Hyviä kommunikointi- ja viestintätaitoja
  • Kykyä oppia sekä tahtoa kehittyä ja kehittää
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kiinnostusta työelämän murroksesta ja siitä miten työtehtävät ja taidot muuttuvat
  • Etuna kiinnostus työnantajamielikuvan ja työntekijäkokemuksen kehittämistä kohtaan

Kerrothan hakemuksessa toimialoista ja työtehtävistä, joihin olet erikoistunut.

Tutustu Barona Financen toimintaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=j76SKQ1TqYI

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Pirjo Misenko, 050 5960616, parhaiten tavoitettavissa 21.5. klo 12-14 välisenä aikana.