(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointikonsultti, Alen Consulting Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen vastuullista ja myynnillistä

REKRYTOINTIKONSULTTIA!

Odotamme sinulta:

  • kokemusta palvelumyynnistä ja asiakasrajapinnassa toimimisesta
  • aikaisempaa rekrytointikokemusta, tai vahvaa kiinnostusta kehittyä alan osaajaksi 
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja sosiaalista luonnetta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja pitkäjänteisyyttä
  • tietotekniikan perustaitoja

Rekrytointikonsulttina tehtäviisi kuuluvat:

  • asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen
  • rekrytointi- ja henkilöstövuokrausprosessien läpivienti, HR-tiimimme tuella
  • uusasiakashankinta ja myynnin kasvattaminen tuloksellisesti
  • verkostoituminen eri sidosryhmien kanssa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa yhdistyvät vapaus ja vastuu. Pienessä tiimissämme on kannustava ja joustava ilmapiiri, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. 

Henkilöstöpalvelualan työkokemuksen katsomme eduksi. Aikaisemman osaamisesi mukaan, rekrytointikonsultin työnkuvaa on mahdollista räätälöidä juuri sinulle sopivaksi. Palkkaus on kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa. 

Varaa eturivin paikka henkilöstöpalvelualalle ja tule osaksi kasvutarinaamme!

Olemme juuri muuttaneet uusiin, hienoihin toimitiloihin Tammerkosken kylkeen Satakunnankadulle, joten työpaikalla viihtyvyytesi on mahtavien näköalojen puolesta taattu. 

Lähetä meille hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera jo tänään alla olevan linkin kautta! Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Alen Consulting Oy:n Niina Vuoristolle, p. 044 740 4503.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.