Rekrytointikonsultti Academic Workille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019
Merkityksellinen työ, mielenkiintoisia asiakkuuksia, monipuoliset työsuhde-edut ja ainutlaatuisen upea työyhteisö - rekrytointikonsulttinamme saat kaiken tämän ja vieläkin enemmän! Jos olet valmis ottamaan vastuuta, omaat tervettä myyntihenkisyyttä ja etsit merkityksellistä työtä, jossa oma panoksesi näkyy suoraan tilipussissasi, olet oikeassa paikassa.
KUVAUS
Rekrytointi Academic Workilla on asiantuntevaa, tuloshakuista ja nopeatempoista. Päivä sisältää lukemattomia neuvotteluja niin asiakkaiden, kandidaattien kuin kollegoidenkin kanssa. Työhön tarjotaan kattava perehdytys, mutta vastuuta annetaan paljon ja opittuja asioita pääsee heti soveltamaan käytäntöön., näin työtään kuvailee Espoossa työskentelevä Aki Laulainen.

Academic work on henkilöstöpalvelualan yritys, mikä tarkoittaa, että ratkomme asiakasyritystemme resursointihaasteita rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme voimalla. Asiakkaidemme joukosta löytyy laaja kirjo eri alojen yrityksiä ja asiakkaitamme ovat muun muassa CGI, Kiinteistömaailma, Neste ja Fira.
TYÖNKUVA
Rekrytointikonsulttinamme olet avainasemassa, sillä sinä olet linkki asiakkaan ja nuoren ammattilaisen välillä. Luot uria uran alkuvaiheen korkeakoulutetuille nuorille ammattilaisille etsimällä ja yhdistämällä parhaan mahdollisen tekijän asiakasyrityksemme tarpeisiin.

TYÖTEHTÄVIISI KUULUVAT:


* Rekrytointi: Vastuullasi on rekrytointiprosessin toteuttaminen alusta loppuun saakka. Luot vaatimusprofiilin yhteistyössä asiakkaan kanssa, seulot hakijoita, haastattelet ja esittelet potentiaalisimmat hakijat asiakkaalle. Työskentelet eri rekrytointien parissa IT:stä tekniikkaan, talouteen, markkinointiin ja myyntiin. Suunnittelet ja toteutat itse omat rekrytointiprosessisi.
* Asiakassuhteet: Olet yhteyshenkilö asiakasyrityksen ja Academic Workin välillä. Kehität yhdessä Account Managereidemme kanssa asiakassuhteita, ja kasvatat yhteistyötä asiakasyritysten kanssa uudelle tasolle. Viikoittaiset asiakastapaamiset kuuluvat olennaisena osana työnkuvaasi, minkä takia myyntihenkisyydestäsi on suuresti apua.
* Henkilöstövastuu ja johtaminen: Toimit vuokratyösuhteessa toimivien työntekijöiden hallinnollisena esimiehenä huolehtien mm. työsopimukseen ja palkkahallintoon liittyvistä asioista, sekä vastaat suhteen kehittymisestä säännöllisten tapaamisten avulla.


MITÄ TARJOAMME SINULLE?


* Palkitseva palkkamalli: tarjoamme alan keskimääräistä palkkausta paremman ansiotason. Hyvin tehty työ heijastuu suoraan tilipussiisi.
* Erinomaiset uramahdollisuudet: kovan kasvumme ansiosta tarjoamme hyvät mahdollisuudet edetä esimerkiksi esimiesrooliin.
* Kattava perehdytys ja jatkuva tuki kehittymiselle. Jokainen rekrytointikonsulttimme on mukana Career Steps -ohjelmassa, jota kautta varmistamme rekrytoijiemme ammatillisen kehittymisen sekä osaamisen palkitsemisen.
* Monipuoliset henkilöstöedut: tarjoamme muun muassa ylimääräisen palkallisen lisälomaviikon vuosittain, wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, lounas- ja virike-edun sekäerilaisiatapahtumia ja konferenssimatkoja upeiden kollegoidesi kanssa.
* Ainutlaatuisen upea työkulttuuri ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Selkeät tavoitteet ja mittarit omalle tekemisellesi.
* Merkityksellinen työ: sinun työsi tuo töitä nuorille ammattilaisille, mistä kielii 3000 allekirjoitettua työsopimusta vuonna 2018.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Rekrytointikonsulttina menestyminen edellyttää rohkeutta heittäytyä ja tarttua toimeen erilaisissa tilanteissa. Työ on ihmisläheistä niin asiakkaita kuin hakijoita kohtaan, minkä takia sosiaaliset taidot ovat elintärkeät loistaaksesi roolissa. Olemme tavoiteorientoitunut porukka ja tekemisellämme on aina suunta. Siksi toivomme, että kovat tavoitteet saavat motivaatiosi kohoamaan ja pusket pitkäjänteisesti kohti huipputuloksia.

Usean eri asiakkuuden ja rekrytointiprosessin samanaikainen hallinta vaatii järjestelmällistä työotetta. Jämäkkä ja ratkaisukeskeinen ote on suureksi avuksi vauhdikkaassa työympäristössämme.

HAKIJALTA ODOTAMME:


* Korkeakoulututkinto (tai olet valmistumassa viimeistään kesällä 2019)
* Työkokemusta asiakaspalvelutyöstä. Eduksi katsotaan myös aiempi kokemus tavoitteellisesta myyntityöstä.
* Erinomaiset kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
* B-ajokortti


Aloitus: Toukokuu 2019 tai elokuu 2019, sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen, toimistotyöajat

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo (Keilaranta)

Palkka: Pohja + provisio + bonukset

Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Managerit Satu Nissinen ja Alina Kurppa

Julkaisupäivämäärä: 1.4.2019

Merkitsethän hakemukseesi selkeästi, kumpi aloitusajankohta olisi sinulle sopiva. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen
talentacquisitionhel@academicwork.fi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista.
MUUTA TIETOA
Vauhtimme on päätähuimaava ja kasvumme kovaa. Viime vuonna liikevaihtomme kasvoi 48 % ja nykyään meitä on Suomessa jo lähes 200 työntekijää. Emme pelkää sanoa ääneen, että tähtäämme korkealle ja aiomme rikkoa 100 miljoonan euron liikevaihdon rajapyykin vuonna 2022. Mikäli kaipaat työtä, joka haastaa sinua joka päivä sekä upeaa työyhteisöä, joka tukee ja innostaa sinua menestymään - me tarjoamme sinulle kodin. Academic Work on Home of The Young Professionals. Haluathan sinäkin osaksi menestystarinaamme?
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254793
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo