(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiharjoittelija
Talentor Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.6.2019

Talentor on kansainvälinen suorahakuun sekä psykologiseen henkilöarviointiin erikoistunut konsulttiyritys. Autamme asiakkaitamme löytämään ja valitsemaan parhaat osaajat organisaatioonsa. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti suuret ja kansainvälisesti toimivat yritykset eri toimialoilta. Meillä Talentorilla tärkeitä työtä ohjaavia arvoja ovat korkea laatu, out of the box -ajattelu sekä asiakaslähtöisyys. Töitä tehdään kunnianhimoisesti ja positiivisella otteella.

Haemme nyt joukkoomme

REKRYTOINTIHARJOITTELIJAA

Tarjoamme rekrytointialasta kiinnostuneelle henkilölle mahdollisuuden tutustua alaan sekä todellisen näköalapaikan konsultoinnin mielenkiintoiseen maailmaan. Useimmat harjoittelijoistamme ovat työharjoittelujakson jälkeen työllistyneet eteenpäin monipuolisesti HR-alalle ja talouteen.

HARJOITTELIJAN TEHTÄVÄT

Avustat Talentorin konsultteja monipuolisesti rekrytointikonsultoinnin eri vaiheissa. Pääset seuraamaan haastatteluja ja antamaan tärkeän panoksesi henkilöarviointien organisoinnissa ja toteutuksessa. Tehtäviisi kuuluvat lisäksi tietojen päivitys järjestelmiimme, erilaisten raporttien luominen sekä yleiset toimistotehtävät ja asiakaspalvelu.

Harjoittelijalta toivomme oma-aloitteista otetta työhön sekä kiinnostusta tehdä monipuolisia tehtäviä ja oppia uutta. Tehtävien hoitaminen edellyttää hyvää Microsoft Office -ohjelmien tuntemusta sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja toimistotyöstä katsotaan eduksi.

TARJOAMME

Harjoittelu sisältää lounasedun, mutta muuten harjoittelu on palkatonta. Harjoittelu sopii hyvin esimerkiksi opintojensa keski- tai loppuvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Harjoittelun pituus on 10 viikkoa (400h, myös pidempi harjoittelu on mahdollinen), ja se on mahdollista suorittaa sopimuksen mukaan joko kokoaikaisesti 5 pvä/vko tai osa-aikaisesti 3-4 pvä/vko työskennellen.

Toimistomme sijaitsee Aleksanterinkadulla Helsingin ydinkeskustassa.

HAKEMINEN

Etsimme harjoittelijaa aloittamaan 1.8. alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä tai viimeistään 30.7.  Lähetä hakemus ja CV meille mahdollisimman pian osoitteeseen: support@talentor.fi

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessin etenemisestä antavat nykyiset harjoittelijat Maria ja Anni.
Heidät tavoittaa tiistaina 18.6 klo 10-11.30  välisenä aikana numerosta 040 414 8680 tai sähköpostitse support@talentor.fi

Välillä 21.6.2019 – 30.7.2019 lisätietoja tehtävästä antaa Talentorin Managing Partner Mika Nevasuo numerosta 040 5656544 tai sähköpostilla mika.nevasuo@talentor.fi