(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiharjoittelija
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haluatko päästä suorittamaan harjoittelusi henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä? Oletko esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva ammattikorkeakouluopiskelija? Barona Rakennus Oy hakee rekrytointiharjoittelijaa Vantaan Tikkurilan toimipisteeseen.

Tehtävänkuvaus:

Tyypillisiä harjoittelujakson tehtäviä ovat rakennusalan rekrytointiprosessin eri vaiheet kuten työpaikkailmoitusten teko, ehdokasviestintä, työpaikkahaastattelut ja työsopimusten teko. Tarkempi tehtävänkuva määräytyy kykyjesi ja toiveittesi mukaan ja myös harjoittelujaksosi pituus vaikuttaa tehtävien laajuuteen. Toivomme kuitenkin, että olisit kiinnostunut erityisesti rekrytointiin ja työsuhdehallintaan liittyvistä tehtävistä.

Mitä haemme?

Olennaista on asenteesi sekä kiinnostuksesi rekrytointeja ja henkilöstöpalvelualaa kohtaan. Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, sosiaalisia taitoja, halua oppia uutta sekä motivaatiota myös rutiiniluonteisia tehtäviä kohtaan. Rakennusalan tuntemus tai työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä harjoittelupaikan saamiseksi.

Tarjoamme:

Tarjoamme mielenkiintoisen harjoittelupaikan Suomen suurimmassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä mukavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Pääset tutustumaan näköalapaikalta rakennusalan rekrytointeihin, opit paljon työsuhdeasioista ja tiimityöskentelystä.

Harjoitteluaika itsessään on palkaton, mutta tarjoamme lounasedun. Lisäksi meidän kautta on aito mahdollisuus työllistyä harjoittelun jälkeen työsuhteeseen rekrytointitehtävien pariin.

Haethan tehtävään oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 3.3.2019 mennessä. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Mainitse hakemuksessasi myös toiveesi harjoittelujakson ajankohdalle ja pituudelle. Aloituspäivä harjoittelulle voi olla nopeastikin.

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR Business Partner Veera Tervo arkisin klo. 14-16 välillä, puh. 0505650345.