(Poistunut julkaisusta)

Rekrytointiharjoittelija , Oulu
Barona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Baronan kasvava tiimi etsii teknisesti orientoitunutta rekrytointiharjoittelijaa rakennusalan ja teollisuuden palveluihin Ouluun. Mikäli olet teknisen alan korkeakouluopiskelija ja kiinnostunut HR-tehtävistä, voit olla etsimämme henkilö!

Työtehtävä on alkukevään ajan osa-aikainen, mutta kesällä työtä voit tehdä kokoaikaisesti ja tavoitteena on, että tehtävään valittava henkilö jatkaa tarpeen mukaan osa-aikaisena tiimin jäsenenä myös kesän jälkeen.

Tehtäväroolisi pitää sisällään rakennus- ja teollisuusalan työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita; työpaikkailmoitusten laadintaa, hakemusten vastaanottoa ja käsittelyä, haastatteluaikojen sopimista, haastatteluihin osallistumista, ehdokasvalintaa, referenssitarkistuksia sekä työsopimusten tekoa. Tarkempi työnkuva muotoutuu ja kehittyy kykyjesi ja halujesi mukaan.

Odotamme Sinulta:

• kiinnostusta tekniikan alaa ja henkilöstöasioita kohtaan

• oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta

• hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalista luonnetta

• todellista halua kehittyä ja menestyä omassa työssä.

Lisäksi toivomme sinulta kokemusta teollisuustuotannosta tai rakennusalalta esimerkiksi aikaisempien kesätöiden myötä.

Tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen työpaikan alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa rekrytoinnin huippuosaajaksi huippujen työkavereiden keskuudessa. Pääset tutustumaan näköalapaikalta Suomen rakennus- ja teollisuusyrityksiin, opit paljon työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä sekä valmistaudut työelämän haasteisiin käytännön kokemusta kartuttaen. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä. Pystyt itse vaikuttamaan työnkuvaasi paljon, ja Baronalla arvostetaan omien ajatusten esiintuomista.

Aikaisemmin meillä harjoittelussa ja kesätöissä olleet tekniikan alan opiskelijat ovat viihtyneet mm. seuraavista syistä:

• pääset oikeasti vaikuttamaan asioihin omalla työpanoksellasi ja olemaan osa hyvää työporukkaa

• työtehtävien myötä pääset kehittämään itseäsi ja saat enemmän vastuuta osaamistasosi karttuessa

• olet tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa ja erilaisten puhelinkeskusteluiden ja haastatteluiden myötä saat varmuutta erilaisiin kohtaamistilanteisiin, joista on varmasti hyötyä tulevaisuudessa

• opit tuntemaan teollisuusyritysten toimintaa ja yleinen tietämys teollisuusalasta kasvaa

• töitä pystyy tekemään hyvin opinnot huomioon ottaen; opiskelun ja työn tekemisen pystyy yhdistämään joustavasti.

Työt starttaavat heti sopivan henkilön löydyttyä töitä on tarjolla täyspäiväisesti kesän ajaksi. Vastaavassa roolissa aiempina kesinä työskennelleet ovat jatkaneet osa-aikaisena myös syksyllä ja talvella sekä ottaneet seuraavana kesänä entistä vastuullisempaa roolia työssään. Toivommekin, että olet kiinnostunut jatkamaan työskentelyä myös kesän jälkeen.

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ethän odottele turhaan hakuajan viimeistä päivää vaan haet heti, jos kiinnostuit. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videotyökalumme avulla.